Last news in Fakti

25 Февруари, 2024 15:18 1 917 7

Гаджето на Тейлър Суифт купонясва, заобиколен от оскъдно облечени жени

  • тейлър суифт-
  • травис келси-
  • парти

Травис Келси бил като отвързан, след като се е прибрал в САЩ

Травис Келси се издъни! Гръмнаха медиите по света. Звездата на Канзъс Сити беше заснет да пие шампанско и да купонясва в клуб в Лас Вегас , заобиколен от оскъдно облечени жени, пише "Телеграф".

Това стана часове, след като се завърна от Австралия, където приятелката му Тейлър Суифт е на турне. Травис кацна в Сидни в четвъртък сутринта за романтичната среща.

Снимки от нея обиколиха света. Брадатият мъжага обаче бил като отвързан, след като се е прибрал в САЩ. Това е станало в 8,30 часа местно време в събота сутринта.

Гаджето на Тейлър Суифт купонясва, заобиколен от оскъдно облечени жени
Снимка: Интернет



Той не губил много време и се е присъединил към колегата си Патрих Махоумс, за да присъства на ергенско парти. Келси бе сниман да пие от огромна бутилка шампанско, да танцува на маса, заобиколен от жени.

И това е станало, след като е получил няколко важни правила, ако иска да продължи да бъде с мегазвездата. Тейлър иска той да не стъпва в стриптийз клубове и да не се снима до чужди жени, дори и фенки.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Налудник

    3 1 Отговор
    Абсолютно логично.
  • 2 бушприт

    4 1 Отговор
    "Келси бе сниман да пие от огромна бутилка шампанско, да танцува на маса, заобиколен от жени." Колко пък ще да е "огромна" тая бутилка за шампейнско? Стандартната бутилка не е "огромна"! Разбира се,че ще е заобиколен от жени,а не от мъже. Мъже в отбора му по американски футбол валяло. Тайлор сигурно му е вдигнала як скендъл!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бай Ставри

    4 2 Отговор
    Тейлър Суифт е мъж
  • 5 Жайме

    4 0 Отговор
    Голям студ е бил на стадиона,като са играли и "Канзас Сити Чийфс"е разгромил с 26:7 "Маями Долфинс" в плейофите на лигата по американски футбол.Това е бил четвъртият най-студен мач в историята, като температурата в началото му е била -20 градуса по Целзий. С вятъра усещането подсказвало,че е -33. Въпреки това на стадиона са присъствали 71 492 зрители.
  • 6 СТИГА БЕ

    1 0 Отговор
    То нашите са по китка, та сме седнали да корим Келси..
    Важното е огромната бутилка 50-80 литра вероятно шампанско
  • 7 Тейлър

    2 1 Отговор
    Суифт прилича на травестит,нормално е човекът да иска да разпусне сред пищни жени,след като е опрашил травелата.