Last news in Fakti

26 Февруари, 2024 12:28 2 087 13

Грозни коментари заваляха към ВИДЕО на Джей Ло от рождения ден на близнаците ѝ

  • джей ло-
  • дженифър лопес-
  • близнаци-
  • деца-
  • тийнейджър-
  • момиче-
  • пол-
  • сексуалност

Интернет потребителите се чудят дали дъщерята на Дженифър Лопес няма да смени пола си скоро

Грозни коментари заваляха към ВИДЕО на Джей Ло от рождения ден на близнаците ѝ - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Дженифър Лопес е от онези звезди, за които хората винаги могат да говорят. Тя определено знае как без особени усилия да привлече вниманието към себе си. В медиите и социалните мрежи ту се обсъждат предизвикателните ѝ тоалети, ту се спекулира дали бракът ѝ с Бен Афлек е пред разпад.

Когато обаче става въпрос за децата на звездите, като че ли лесно се преминава границата на добрия вкус.

На 22 февруари близнаците на Джей Ло – Макс и Еме, навършиха 16 години, информира Edna.bg. По щастливия повод звездата публикува очарователно видео в профила си в Instagram. На него се вижда как тя прекарва целия ден с децата си, като се отдават на различни занимания и забавления. В стила на холивудската дива обаче, това не е обикновен ден в квартала, а семейството отпътува чак до Япония и се наслади на великолепни гледки в страната на изгряващото слънце.

„Никога не съм виждала Макс толкова развълнуван“, казва Лопес в клипa, a Еме отговаря: „Никога не съм виждала себе си толкова развълнувана.“

На кадрите Макс, Еме и техни приятели носят кимона, гушкат прасенца и се забавляват с хаванче и чукало, а самата Лопес блести в кимоно с флорален цвят на мента с розов пояс и тюркоазен аксесоар в косата.

Кадрите от празника на певицата и децата ѝ обаче станаха повод за обиди и горещи спорове в социалните мрежи. Под видеото заваляха някои грозни и дори доста изявителни коментари по адрес на Еме.

“Защо кара момичето си да изглежда така? Защо я отглежда така?”, попитаха някои последователи на звездата, имайки предвид визията на Еме, която е с къса коса и се облича в момчешки дрехи. Част от коментиращите обаче веднага отбелязаха, че стилът и външният вид на Еме са израз на нейния избор и това, което тя самата иска да бъде.

„Определено не са наследили красотата на Джей Ло“, написа друг потребител, като мнозина го подкрепиха, че децата приличат повече на баща си Марк Антъни отколкото на красивата Дженифър.

Мнозина призоваха в коментарите за повече деликатност към 16-годишните деца на Джей Ло и особено към момичето, което явно не е особено на "ти" със своята женска природа.

„Тъжно е, че някои хора вече не могат да разпознаят женските черти без изкуствена коса и грим...“, отбелязват някои.

През последните 3 години изглежда Еме предпочита къса и естествена прическа, както и по-широки, спортни и мъжки дрехи. Това кара някои хора да правят неуместни коментари и спекулации относно сексуалността на тийнейджърката и начина, по който Дженифър Лопес я отглежда.

Предполага се, че Еме предпочита да бъде назовавана с „те“. Полово неутралните местоимения като „те“ и „тях“ се използват за хора, които се идентифицират като небинарни, т.е. отхвърлят естествения си пол и смятат себе си за неутрални.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    5 1 Отговор
    Щото е семейна традиция у фамилия Лопес от незапомнение времена.
  • 2 Бай Дън 🌈-ясалия

    7 1 Отговор
    Всички, които служат на либералното правителство на Бай Дън трябва да дават личен пример, ако не искат някой либерален съдия да ги осъди за нищо и да им вземе имането, справка Бай Дончо - Тръмпа
  • 3 трясъ

    4 1 Отговор
    За всички извесни личности,т.нар."звезди" хората винаги могат да говорят. Не само за Джени-фър-фър Лопез.
  • 4 Верно ли

    15 0 Отговор
    "Полово неутралните местоимения като „те“ и „тях“ се използват за хора, които се идентифицират като небинарни, т.е. отхвърлят естествения си пол и смятат себе си за неутрални.".... Какво доживяхме! Да стимулираш подрастващите към откровени отклонения от нормата! Светът се превръща в огромна психиатрия!

    Коментиран от #9

  • 5 Верно ли

    6 0 Отговор
    В днешния свят можете да имате неутралитет за пола си, но не и за военни действия! Е...ло си...ката!
  • 6 шам фъстък

    7 0 Отговор
    Не мога да имам неутралитет за пола си,защото мама ще ме цапардоса с точилката.Няма да ми даде едно левче.
  • 7 БРАВО

    1 6 Отговор
    Защото й завиждат,... и за тялото, и за парите и за близнаците й

    Коментиран от #13

  • 8 Ели Енчева

    3 0 Отговор
    Щом е с двамата си синове,Джени не трябва да се показва по голо коремче. Неприлично е,все пак те са момчета,които един ден ще станат мъже.
  • 9 бай Даньо

    1 4 Отговор

    До коментар #4 от "Верно ли":

    Чакай сега,... статията е за ДжейЛО,... талант безспорен
  • 10 пери

    4 0 Отговор
    Ами ако не се изтипосвате във мрежите по всякакъв повод и без повод, няма да има и коментари по ваш адрес. Просто е и се живее, дори и да не постваш всичко.
  • 11 Интересно

    1 2 Отговор
    Тия милюзи които са коментирали снимките, какво вършат по цял ден?!

    Коментиран от #12

  • 12 Елементсрно

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Интересно":

    Личният живот е за ЛИЧНО ползване, Уоmcънe! Като не искаш "милюзи" да те коментират - показвай си пуmpреmume само на приятели!
  • 13 БелАЗ

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "БРАВО":

    "Завиждат ѝ за тялото"🤔Прайлно - аз най-много ѝ завиждам за добре конструирания guференцuaл;-)!