Last news in Fakti

28 Февруари, 2024 15:47 2 406 13

Най-дългата индивидуална среща, рекорден брой недадени рози и обвинение във вещерство – тази седмица в „Ергенът“

  • ергенът 3-
  • btv-
  • александър младенов

Зрителите ще да станат свидетели на забавни състезания, горещи страсти, съкровени признания и остри словесни престрелки

Най-дългата индивидуална среща, рекорден брой недадени рози и обвинение във вещерство –  тази седмица в „Ергенът“ - 1
Снимка: bTV

Тази седмица най-романтичното телевизионно приключение "Ергенът" продължава с два нови вълнуващи епизода, изпълнени с първи любовни трепети, неудържими бурни емоции и болезнени откровения очи в очи. В сряда и четвъртък вечер от 20:00 ч. зрителите на bTV предстои да станат свидетели на забавни състезания, горещи страсти, съкровени признания и остри словесни престрелки, след които нищо в имението на любовта няма да е същото.

Още днес Алек ще отправи своята първа покана за индивидуална романтична среща към една от дамите, направила му най-силно впечатление. Бизнесменът ще пристигне в имението с хеликоптер, за да отведе избраницата си на вълнуваща разходка из най-красивите кътчета на Родос, където двамата ще имат възможност да се опознаят насаме, далеч от всички останали. Изборът на Алек ще предизвика нескрито негодувание у една от останалите участнички, която няма да скрие сълзите, гнева и разочарованието си, че не е "избраната".

Индивидуалната среща ще продължи необичайно дълго, а това ще породи съмнения у момичетата, че тя няма да приключи на същия ден. След като посрещнат залеза в изискан ресторант, бизнесменът и избраницата му ще се усамотят в президентския апартамент на най-луксозния хотел в Родос, а какво ще бъде продължението и дали дамата ще получи роза от "ергена" още по време на усамотението им, зрителите ще разберат точно в 20:00 ч. по bTV.

Докато очакват завръщането им, момичетата в имението ще се впуснат в първото за сезона групово предизвикателство. Те ще трябва да преминат през "лабиринт на любовта", в края на който има една-единствена снежнобяла роза - своеобразен "ключ" към сърцето на Алек. Тя дава право на своята притежателка да го откъсне от някоя негова избраница за индивидуална среща и да го "открадне", когато прецени. В "лабиринта на любовта" претендентките ще се превърнат във вражески снайперистки, които ще трябва да се обстрелват помежду си с водни оръдия. На пръв поглед забавното предизвикателство ще стане повод за невиждана до момента "спортна злоба" и грандиозен скандал, който дълго ще отеква зад стените на красивото имение.

По време на вечерния коктейл Алек ще има възможност да поговори насаме с още от дамите, които до този момент не е имал възможност да опознае, а съкровеното и дълго отлагано признание на една от участничките ще провокира "ергенът" да разкрие какво за него означава истинско семейство. Зрителите ще станат свидетели и на изключително страстна целувка, с която Младенов ще засвидетелства все по-задълбочаващия си интерес към една от дамите. Вечерта ще завърши с нова "Церемония на розата", в която Алек ще разполага само с 21 цветя. Кои дами ще останат без рози и каква ще е съдбата им - предстои да видим още тази вечер от 20:00 ч. само по bTV!

В четвъртък (29 февруари) е време за първата групова среща, на която ще се проведат Летните олимпийски игри "Родос 2024". Олимпиадата включва 5 дисциплини - вдигане на тежести, борба, водна топка, бягане с препятствия и класически маратон, а момичетата ще бъдат разпределени в два отбора - "Розови музи" и "Сини богини". Олимпийското злато ще спечели отборът, който извоюва повече победи в различните предизвикателства, а победителките ще отпразнуват триумфа си на специално VIP парти, организирано от абсолютно безпристрастния рефер на игрите - самия Алек.

Напрежението, породено от съмнения, че сред претендентките за сърцето на "ергена" има "енергиен вампир", ще достигне точка на кипене, а това ще стане повод набедената за "вещица" да бъде "отлъчена". В края на вечерта предстои инфарктна "Церемония на розата", след която цветята, с които Алек разполага, ще станат още по-малко на брой.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ива

    12 0 Отговор
    Докато има хора да гледат и правят с гледането си рейтинг ще ни заливат с подобна смрад.
  • 3 БгТопИдиот🇧🇬

    13 0 Отговор
    Тез участнички и за иване не стават.

    Грозни пластмаски изживяващи се за прнзвези !
  • 4 Добрева

    16 0 Отговор
    Какви момичета бе хора това не е за гледане….Момиче значи младо,красиво,нежно,ако може и умно,а тези там са отврат от всякъде.Всичко е фалш,лъжа,усти,мигли и тъпота…За Ергена да не говорим.Една лигава усмивка и то грозна и нищо повече.Защо е нужно всичко това?Пошлост и простотия.Наум Шопов би трябвало да има повече самоуважение към фамилията си…Парите не са най-важното в живота…Къде спи СЕМ?

    Коментиран от #5

  • 5 Идън

    0 2 Отговор

    До коментар #4 от "Добрева":

    Успокойте се ,госпожо. Погледнете по друг начин на шоуто...Аз лично го гледам с образователна цел... Да сте виждали толкова дързост и грозота или криворазбрана модернизация в захаросан фалшив блясък? Например за мен е интересно колко алкохол ще погълне този силикон.... и още много те такива работи.... Даже мисля да отида до Ергена лично- ма няма на кого да оставя детето и съпруга си...
  • 6 Тв критик

    8 0 Отговор
    Това ако е романтично по скоро е трагично.
  • 7 Кадир

    1 7 Отговор
    Взимай рускинята и няма да сбъркаш. Другото е плява.

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Близо 30 кифли и всяка мечтаеща да я

    7 0 Отговор
    Напълнят! Много силикон страшно е все едно е събор на вещици!
  • 10 гледам

    7 1 Отговор
    Не съм мазохист. Гледам с широко отворени очи и се питам - кой е отговорен за този маскарад на глупостта.
    В това предаване няма и грам уважение към зрителите, няма полезна стойност, няма дори развлекателен нюанс.
    Тези момичета ли са извадката от нашите млади поколения ?
    Те ли ще са примерът за подражание на още по-младите и малките.
    Защо го гледам ли ? Тренирам си нервната система и искам да надникна в извора на опростачаването, за да мога с чиста съвест да кажа - телевизиите носят огромна вина, дори за това, че агресията се превръща в пандемия сред ученичките. Носят вина и за факта, че вместо да помогнат за ограмотяване на обществото, те щедро разпръскват пошлостта.
    Някой трябва да каже - край!
    По-добре да излъчат някой концерт, театрална постановка, нещо смислено.
    Как е възможно, как, няма ли СЕМ ?

    Коментиран от #11

  • 11 Идън

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "гледам":

    Въпрос на възприемане. Умните ще разбера кое е пошло , отблъскващо и грозно. Глупавите ще го разберат точно обратното. Умението да се пресява едното от другото се усвоява ПЪРВО в семейството . Ако вие сте успели да научите детето да пресява и да мисли- нищо не е в състояние да го обърка в неговата преценка за нещата.
  • 12 Гротеско е

    2 2 Отговор
    Трябва тотално да си деградирал, за да седниш и насилиш да гледаш тази по-р- но- гра- фи- я.

    Коментиран от #13

  • 13 Гротеско в

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Гротеско е":

    За да седнеш