Last news in Fakti

5 Март, 2024 17:15 4 321 6

Трагедия сполетя семейството на Тома Здравков

  • тома здравков-
  • семейна трагедия-
  • дядо

Рок звездата е изгубил дядо си

Огромна семейна трагедия сполетя един от най-добрите родни музиканти у нас. Близки до него издадоха, че е загубил любим човек, с когото е имал невероятна връзка.

Смъртта на дядото на рок звездата е била неочаквана и болезнена за цялото семейство, пише show.blitz.

Рок звездата Тома Здравков не е на себе си след случилото се и още не може да повярва, че ще трябва да си каже "сбогом" с любимия си дядо. Негови приятели издават, че имал силна връзка с родственика си и наистина е съсипан от лошата вест. Възрастният човек е издъхнал вчера.

Тома става известен на широката публика след победата си в музикалния формат "Мюзик айдъл" през 2008 г. Миналата година пък впечатли всички с имитациите си в "Като две капки вода", стигна до трето място.

Преди години имаше дълга и бурна връзка с актрисата Албена Михова, след което се разделиха със скандал и към днешна дата не могат да се понасят. Той е щастливо женен с две деца.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АБВ

    7 3 Отговор
    Тоя па
  • 2 вдовец

    20 2 Отговор
    всеки губи близки хора ! защо това е новина, която да ме интересува......огромна трагедия е да изгубиш дете, а не човек изживял дните си , които е отредила природата.
  • 3 И кой е тоя рокаджия,

    10 3 Отговор
    дето си го знаят само у квартала.
  • 4 Петър Касабов Варна

    2 4 Отговор
    Копайте директно. И него го копайте.
  • 5 Рускиня

    6 1 Отговор
    На тоз рокаджия дядо му е единственният почина в България!
    На Българско Народно Събрание да се свали знамето на половина и друго черно пред главния еход. 🥲
  • 6 някой

    4 0 Отговор
    Това не е трагедия това е нещо нормално !!!