Last news in Fakti

6 Март, 2024 14:47 2 128 8

Приятелката на Ал Пачино показа първи СНИМКИ на бебето

  • ал пачино-
  • нур алфала-
  • бебе-
  • запознанство

Нур Алфала разкри и как се е запознала с актьора

Приятелката на Ал Пачино показа първи СНИМКИ на бебето - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Приятелката на Ал Пачино - 30-годишната Нур Алфала, показа за първи път в профила си снимка на сина им Роман, който се роди миналото лято. Любимата на холивудския актьор се снима с детето за арабския Vogue и разказа в интервю, че то е най-ценният ѝ подарък, правен някога от Пачино.

"Когато Роман спи, това е моето време. Мога да чета сценарий, да гледам телевизионно предаване или нещо друго. Когато е буден, искам да съм там, искам да съм до него", разкри Нур за жонглирането между това да гради кариера и да бъде майка. Тя е продуцент с магистърска степен по филмово производство. На филмовия фестивал в Сънданс бе и премиерата на първия ѝ филм "Малка смърт", който изследва опиоидната криза в Америка и последиците от нея. Но бебето е на първо място за нея в момента. "Когато стана, веднага влизам онлайн и проверявам имейлите си. Не работя пет дни в седмицата, работя 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата", довери тя.

View this post on Instagram

A post shared by Vogue Arabia (@voguearabia)

Тя опроверга и слуховете, че с Ал са се събрали отново, като заяви, че живеят отделно, но се виждат често, основно покрай Роман.

Що се отнася до първата ѝ среща с актьора, Нур довери: "Видяхме се за първи път на светска вечеря. Не очаквах да разговарям цяла вечер с Ал Пачино! Ходила съм в киноучилище, така че имах добра представа кой е. Той е уникален и много талантлив човек. Но нямах представа, че един ден ще бъде баща на сина ми".

Въпреки близостта, която възникнала между тях тогава, двамата не си разменят телефонни номера и се срещат случайно едва година по-късно, пише dir.bg. "Тогава започна пандемията. Ал живее на съседната улица от моята къща и започнахме да прекарваме всеки ден заедно, да играем шах и да гледаме филми. Мисля, че приятелството ни просто се превърна в нещо повече".

По нейни думи се чувства добре в компанията на хора в зряла възраст и разликата им не я смущава.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хубаво

    2 1 Отговор
    бебе ѝ е направил на тези години !
  • 2 Соваж бейби

    8 0 Отговор
    Много любезен финал,направо да бяхте писали че се чувства добре в компания на богати и известни дядовци!Ако беше толкова мила и не лъже защо не се хване доброволка в сиропиталище да обгрижва дядовците когато персонала излиза в почивка и има липса на работници за без пари ей така защото е много куль ?!Иначе за бебето е абсурД освен ако не някой нов начин от лабораторията на Мъск всичко създават
  • 3 въпросче

    4 0 Отговор
    Ал Пачино дали пие "Еропиллар" за вдигане и втвърдяване на малкия Ал? Иначе няма как да проникне в дълбините на Нур Алфала.
  • 4 Прилича на изпаднал прошляк

    7 0 Отговор
    Ама имало и негнусливи жени.

    Коментиран от #5

  • 5 Соваж бейби

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "Прилича на изпаднал прошляк":

    На младини ми беше идол и все още с някой от филмите му,но с този си вид на снимката е точно като тазманинският дявол имаше едно време анимация.Просто се изморил от целия стрес ,прическа....и си гледа старините ,жив и здрав ама с тази пародия любовен роман и деца на неговите години ??!

    Коментиран от #7

  • 6 Умирам от смях

    7 0 Отговор
    Какви времена дожевяхме. Дядовци на 80 години правят деца. От храната ще да е.

    Коментиран от #8

  • 7 гост

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Соваж бейби":

    Виж снимки на Роберт де Ниро с бебчето си .Подстриган,избръснат,усмихнат като че е на 50, не на 80. Но той винаги е изглеждал така ,не само във филмите си.
  • 8 ха, ха

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Умирам от смях":

    Правят им ги.