Last news in Fakti

24 Януари, 2014 14:13 1 160 0

Марая Кери издава детска книга

  • марая кери-
  • детска книга-
  • коледа

Историята в творбата е посветена на близнаците на прочутата певица

Марая Кери обяви, че ще издаде собствена коледна книга за деца, съобщава Би Би Си.

Произведението ще излезе през тази година, като негов съавтор ще е съпругът на певицата Ник Кенън, който е водещ на телевизионното шоу „Америка търси талант“. Историята е посветена на нейните близнаци и ще се нарича „12-те коледни дни на Рок и Ро“. Имената са съкращения от имената на децата на Кери - Морокан и Монро. От семейството заявиха, че им е невероятно приятно да работят с екипа, който издава книгата, и че нямат търпение коледните празници отново да дойдат, за да намери тя по-широка аудитория.

Според американските издатели книгата ще е предназначена за деца над 3 години, а илюстрациите ще бъдат направени от изключително успешния художник Ей Джи Форд. От екипа, работещ по книгата, твърдят, че тя е перфектното четиво, което родителите могат да прочетат на децата си по време на празничната нощ.

Кариерата на Марая Кери е пословично свързана с Коледа, след като преди 19 години тя издаде един от най-големите си хитове - „Всичко, което искам за Коледа, си ти.“. През 2013 г. Марая записа ремикс на песента в дует с Джъстин Бийбър. Към  този момент певицата работи над свой нов албум, който трябва да излезе в близките няколко месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА