Last news in Fakti

27 Март, 2024 13:45 2 192 14

Цеци Красимирова проговори за развода

  • цеци красимирова-
  • развод-
  • майкъл струмейтис

Ето какво сподели

Бившият модел Цеци Красимирова призна, че е в развод със съпруга си. Това стана след няколко медийни публикации, че бракът ѝ не върви по мед и масло. Ето какво написа красавицата в Инстаграм за разрива във взаимоотношенията си с милионера Майкъл Струмейтис.

Скъпи приятели, странно е поне за мен, как при всички сериозни проблеми в държавата и света, хората продължават активно да се интересуват от това кой се e развел и какво се случва в личния му живот. Затова се обръщам към вас и ви поднасям истината, за да спрат да циркулират измишльотини и спекулации в публичното пространство.

Още през есента на 2022 г. проведох сериозен разговор със съпруга ми. Именно тогава взехме решението и сметнахме, че е по-добре и за двама ни, да се разделим. Една от основните причини е, че многократно ми отказваха виза за Америка, без значение, че съм омъжена за американски гражданин. За всеки един е ясно, че един петгодишен брак няма как да оцелее, когато съпрузите живеят на различни континенти. Все още съм в процес на развод, който върви малко тромаво, но това никак не ме тревожи. По-важното е, че с Майкъл запазихме много добри и приятелски взаимоотношения.

Продължаваме активно да работим заедно, все пак се познаваме от цели 15 години. Лично аз винаги съм била привърженик на приключването на отношенията с блага дума и с разбиране. Между другото, интересен факт е, че през годините имахме с Майкъл кратки раздели и благодарение на тях си дадох сметка за "истинските приятели“. Хора, които са с теб, защото имат някакъв интерес. Радвам се, че осъзнах това! Освободих се от фалшиви връзки!

В живота си видях доста, опитах доста и обиколих доста. Мисля, че дори се пренаситих. Мечтаех си за един тих и спокоен живот. Сега имам точно това и съм по-щастлива отвсякога. Пътувам често до Барселона, но бързо се връщам, защото моите седем котки имат нужда от мен:) Целият ми фокус и грижа е върху моята нова компания, моето бебе, наречено АРЦЕМА.

От две години подготвям този проект заедно с екипа ми. Създадохме висококачествени СБД продукти насочени към сексуалното здраве, проблеми при стрес, летене и безсъние. Предстоят още интересни неща с които ще ви изненадам до края на годината. Стартираме на 21.04.2024г. с онлайн продажби в България, Европа и Азия. Това е от мен! Истината и само истината! Бъдете благословени, добри и обичани!“


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    5 0 Отговор
    Бившата моделка- Цеци Красимирова призна, че е в развод със съпруга си.
  • 2 чушки

    15 0 Отговор
    седем котки в Барцелоната
  • 3 ДеПесеевски

    32 0 Отговор
    Толкова добра домакиня и личност с висок морал.
    Истински пример за борбена и оцеляваща жена.
    Ни куршуми, ни разводи, ни мутри, ни отвличания могат да я прекършат. Тя трябва да е Премиер на България. Ще кажа на Баце да я издигне.

    Коментиран от #5

  • 4 Аз му

    29 0 Отговор
    се чудя с кой акъл се е оженил за тая селянка ?
  • 5 Цеци премиер

    16 4 Отговор

    До коментар #3 от "ДеПесеевски":

    От двете квури с мъжко лице предпочитам тази пред Габриел.

    Даже онази европтуката дори Бойко вече не я ще.
  • 6 Да се чете

    29 0 Отговор
    Застаряваща златотърсачка и бивша такава на престъпник е с отказана американска виза.

    Настоящият (уж) съпруг , богат и обграден с млади жени, не се бил виждал със "съпругата" от 5 години

    Да оповестим драмата в интернет, че видиш ли може още някой глупак може да и предложи веднага утеха
  • 7 Сечко

    18 0 Отговор
    Защо според вас на Цеци и отказват виза, нищо че е “омъжена” за краля на Канабиса Майк. Разровете се в нета и ще си отговорите на въпроса. Те тези от имиграционните трева не пасат. Краля се щрака постоянно и пълни световното информационно пространство със снимки на много по-млади от Цецито същества. Вместо да пълни нета със снимки на Цеци като семейство, нали? Един бърз поглед по нета веднага свързва Цеци с БГ подземния свят.
  • 8 Празко

    3 5 Отговор
    Не са я пуснали, но пък ББ, ЦЦ и други са ходили в САЩ. Демокрация, какво да се прави.
  • 9 Празко

    11 3 Отговор
    Има две държави, в които не ми се ходи - САЩ и Великобритания. Ирландия си заслужава да бъде посетена определено.
  • 10 Реалист 1

    16 0 Отговор
    Ако е омъжена за американец (какъвто изглежда е случая) след 3 години има право на зелена карта и не й трябва виза.
    Има нещо гнило!

    Коментиран от #13

  • 11 Е това е?

    8 1 Отговор
    гр.Мездра какви горди българки ражда!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Сечко

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "Реалист 1":

    Има право веднага ако е омъжена за гражданин, но ако се разгледа Immigration and Naturalization Act (INA) 212a - доста интересни предложения могат да се направят - здравословно състояние, подозрение за членство/съпричастност в определени съмнителни организации и т.н.
    Мога да ти кажа даже че производство и разпространение на Канабис на Федерално ниво все още е сериозно престъпление
  • 14 ха, ха

    4 0 Отговор
    То си беше ясно още на сватбата им която си беше пълен камуфлаж.Сега Цеца пак ще се залепи за Гонзо и те така.Където е текло пак ще тече.