Last news in Fakti

29 Януари, 2014 17:55 2 892 0

Музикантите от "Мотли крю" се разделят след края на последното си турне

  • мотли крю-
  • рок-
  • турне

Музикантите от групата са сключили договор, гарантиращ раздялата им

Членовете на американската рок група „Мотли крю“ подписаха споразумение, според което бандата ще прекрати съществуването си, веднага след края на последното си турне, съобщава Си Ен Ен.

Винс Нийл, Мик Марс, Ники Сикс и Томи Лий са подписали договор, според който няма да изнасят повече съвместни концерти след приключването на прощалното им турне. Техният адвокат заяви, че това споразумение трябва да осигури мирна раздяла между членовете на групата.

Барабанистът на Мотли Крю - Томи Лий заяви, че той и неговите колеги винаги са смятали да приключат съществуването на бандата с гръм и трясък, а не да се мъчат, като двама или трима от тях свирят по панаири и местни клубове.

Вокалистът на групата Винс Нийл пък вече е подготвил самостоятелните проекти върху, които ще работи след раздялата с останалите музиканти.

„Мотли крю“ се създава през 1980 г. от басиста Ники Сикс и барабаниста Томи Лий. Групата има огромни успехи през 80-те години на миналия век, като от тогава насам е продала 80 млн. албума. Животът на нейните членове винаги е бил разтърсван от скандали с жени и наркотици, като те са се разделяли на няколко пъти до сега. Този път обаче раздялата е обявена официално, а прощалното им турне започва през пролетта на тази година и ще завърши през 2015 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА