Last news in Fakti

17 Април, 2024 07:49 1 711 8

Шеф Ангелов изгони Коцето Калки от Hell’s Kitchen 6

  • хелс китчън-
  • коцето калки-
  • шеф ангелов-
  • hell's kitchen

Калки е едва третата звезда, която напусна Кухнята на Ада

Отборът на звездите в Hell’s Kitchen се раздели с още един от своите след загуба срещу Сините. Това е музикантът и актьор Костадин Георгиев - Коцето Калки. Шеф Виктор Ангелов изгони харизматичния хоби готвач заради слабото му представяне при приготвянето на “Кордон бльо” с пилешко филе. Интернет сензацията Изабел Овчарова - Изи пък се спаси от елиминация и получи втори шанс, пише dariknews.bg.

Калки е едва третата звезда, която напусна Кухнята на Ада след феноменалното представяне на Златните в последните седмици. Въпреки това в отбора започна да се появява напрежение и все по-голямо разединение. В центъра на зародилия се конфликт бяха певицата Бони и риалити звездата Александра Гърдева. Те влязоха в спор по време на предизвикателството за приготвяне на суши. Скандалът между двете дами е на път да постави началото на истинска война при Златните.


Сините имаха и втори повод за празнуване, след като постигнаха победа в кулинарното предизвикателство в Троян срещу Червените. Това изпрати синия отбор в луксозната спалня за седмица и ще даде нови сили на участниците за предстоящата вечерна резервация.

Коцето Калки е гост в подкаста “Кухнята след Ада”, където коментира своето участие в Hell’s Kitchen. Той разказа защо е спрял да яде месо след травмиращ инцидент, кой е най-добрият готвач от Златните и как командосът Пеньо Гатевски - Гатьо мотивира съотборниците си.

Още един участник ще напусне Кухнята на Ада след тазвечерна резервация. Кой ще се раздели с мечтата за голямата награда от 100 000 лева? Не пропускайте новия епизод на Hell’s Kitchen 6 в сряда, 17 април, от 20:00 ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оффф ,

    10 2 Отговор
    шумкарският внук и кулинария ?
  • 2 зрител

    12 3 Отговор
    Ще пропусна......
  • 3 За съжаление

    15 1 Отговор
    Затъпяването на нацията продължава...
  • 4 шефа

    12 2 Отговор
    Изключително пошло и гнусно предаване с противни участници,особено тоя Калки,това е подобие на мъж,мазен,противен и грозен.
  • 5 АБВ

    12 0 Отговор
    Простотия до шия изключително гнусно предаване
  • 6 Потресаващо

    10 1 Отговор
    Гнусно предаване! И главния готвач и участниците са противни, излъчващи нечистоплътност!
  • 7 Да попитам

    4 2 Отговор
    Какъв е тоя дърт катунар на снимката ?
  • 8 Готвачът

    3 0 Отговор
    Ангелов е комичен нарцис! Никой уважаващ себе си не губи време с това "предаване"!