3 Февруари, 2014 16:30 2 137 0

Фенове преследват журито на „България търси талант”

  • българия търси талант-
  • жури-
  • асен блатечки-
  • любен дилов–син-
  • есил дюран-
  • ваня цветкова

Третият сезон на шоуто роди музикалния хит на сезона

Този уикенд започнаха същинските кастинги за третия сезон на шоуто "България търси талант". Кандидатите за първи път се изправиха пред журито, което този сезон е в състав –  писателят Любен Дилов–син, актьорът Асен Блатечки, певицата Есил Дюран и актрисата Ваня Цветкова.

Членовете на журито се оказаха най-големият проблем за екипа, който реализира шоуто. Появяването на четиримата води до бурни аплодисменти, които продължават толкова дълго, че това налага забавяне на снимачния процес. Придвижването на журито до залата също се оказва проблем, тъй като феновете им бдят за тяхното появяване, въоръжени с лист и химикал, и в готовност да вземат автограф от своите любимци. Най-преследван сред тях е Асен Блатечки, заради когото дори дамите кандидат-таланти се стараят да се задържат по-дълго на сцената.

Другият представител на силния пол в журито - Любен Дилов тази година се откроява като изключително безпощаден, защото летвата в подбора на таланти за него вече е вдигната много високо. Най-силна подкрепа той среща в лицето на също толкова безкомпромисната Ваня Цветкова, а чувствителната Есил Дюран и толерантния и отворен към талантите Асен Блатечки подхождат с много по-голяма съпричастност и разбиране към кандидатите и техните таланти. Потърпевша от тези крайни настроения и решения на журито е Мария Силвестър, която посреща и изпраща участниците. За изминалите три снимачни дни водещата стана свидетел на много щастливи усмивки, но и на много сълзи на разочарование. Реакциите на кандидатите са толкова многолики, че събитията зад сцената се превръщат в едно мини-риалити с главно действащо лице Мария Силвестър.

Палитрата на участниците в първите три снимачни дни на същинските кастинги се състои от  комици, фокусници, певци, танцьори и т.н. Най-младият кандидат, който се яви пред журито е на 5 години, а най-възрастният –  75 годишна дама. До този момент най-многобройният участник е група от 30 души, а един от най-младите участници изправи дори журито на крака. По време на третия снимачен ден на „България търси талант” се роди и безспорният хит на сезона, който подлуди дори журито, което не спря да си тананика парчето до края на снимачния процес. За какво се пее в песента, зрителите на bTV ще разберат тази пролет.

Кастингите продължават и тази седмица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА