Last news in Fakti

4 Февруари, 2014 06:25 4 036 4

Бритни обича всичко, което блести

  • бритни кроуел-
  • модел-
  • слава-
  • блясък

Хубавицата мечтае за международна слава

Бритни Кроуел обича всичко, което  блести и мечтае за световен мир. Не, това не е шега, а красивата блондинка е поредния модел от страната на неограничените възможности, която има амбицията да придобие световна слава било то като модел, манекенка или мис.

Тя харесва тялото си и е на мнение, че колкото по-малко дрехи има по него, толкова е по-добре за визията й. Ето защо красавицата се е насочила към позирането по бански костюми.

Бритни вече е носила няколко пъти короната на кралица на красотата като Мис Бъфало, Мис най-сияйна усмивка, Мис бикини Южна Дакота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PROFESIONALISTA

    2 0 Отговор
    Като погледнеш- няма как да се посочат някакви особени недостатъци във фигурата и, в лицето и... Няма претрупаност и безпощадна силиконова гавра, няма тонове грим. Е, малко сякаш годините на "мис" вече са поотминали, и работата отива към "мисис", ама въпреки това можем да приемем това предложение за нещо свежо и позитивно.Но в никакъв случай не е супер секси или яко привличаща и надъхваща. Просто приятна неангажираща и лъчезарна девойка....
  • 2 мечока

    1 0 Отговор
    Страхотна е ! точно каквото ми трябва !
  • 3 Владислав Димитров

    1 0 Отговор
    Лъчезарна мадама
  • 4 РОСЕН ВЕЛИНОВ

    1 0 Отговор
    Време е да си сложа блестящия кандам