Last news in Fakti

4 Февруари, 2014 16:37 1 353 0

Крис Браун ще лекува агресията си

  • крис браун-
  • рап певец-
  • съд-
  • агресия

Изпълнителят отърва затвора

Делото срещу певеца Крис Браун официално приключи с премахването на 5-годишната му пробация, съобщава АП. Той обаче ще влезе в рехабилитационен център, за да лекува агресивното си поведение. Певецът ще остане в клиника, защото там отчитат напредък в състоянието му.

Според съда в Лос Анджелис лечението в рехабилитационен център ще се отрази положително на рап звездата и засега не е необходимо да влиза зад решетките.

Всичко започна, когато през 2009 година Браун бе подложен на 5 години изпитателен срок след побоя, който нанесе на тогавашната си приятелка Риана. Рап певецът трябваше да се въздържа от агресивно поведение и нарушаване на обществения ред.

До днешното дело се стигна след като през октомври миналата година Браун наруши пробацията си и счупи носа на свой фен във Вашингтон. Тогава певецът отказа да се признае за виновен и да плати обезщетение на пострадалия, а съдията го осъди на 90 часа обществено полезен труд.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА