16 Май, 2024 22:26 2 530 17

Лъчезар Чоткин спечели Hell’s Kitchen 6

  • hell’s kitchen-
  • лъчезар чоткин-
  • шоу

На второ място остана Станислав Димитров

Лъчезар Чоткин спечели Hell’s Kitchen 6 - 1
Снимка: NOVA

Ексцентричният кулинар Лъчезар Чоткин е големият победител в шести сезон на Hell’s Kitchen, предаде NOVA.

Той готви рамо до рамо със своята любима Камелия, на която предложи брак в Кухнята на Ада. На второ място остана Станислав Димитров, който шеф Виктор Ангелов определи за кулинаря с най-голям напредък. Амбицията, отдадеността и бързото приспособяване обаче бяха качествата, които донесоха на неговия конкурент Чоткин голямата награда от 100 000 лева.

Последната вечерна резервация за сезона се разви повече от динамично. По-големият колективен опит на помощниците в кухнята на Станислав доведе до подценяване на ситуацията и до ключови грешки от неговите съотборници, които не останаха незабелязани от шеф Виктор Ангелов.

В кухнята на Чоткин поръчките влизаха и излизаха със завидна скорост на изпълнение, но перфекционизмът на ексцентричния финалист предизвика изоставане по средата на вечерята.

Ключови се оказаха основните ястия, които затрудниха Станислав и му костваха натрупаната преднина. Двете кухни се движеха почти наравно през цялото време, но амбицията, енергията, хъсът за победа и по-малкото неточности донесоха на Чоткин чека за 100 000 лв.

Лъчезар Чоткин e роден в с. Червен Брег, но от 18 години живее и се развива в чужбина. Прекарва 14 години в Милано, а от 4 години е в британската столица - Лондон, където работи като трети главен готвач в 5-звезден хотел. Готвил е за световни звезди като принц Хари и Меган Маркъл, Карди Би и футболния отбор на Челси. Напуска работа малко след повишението си, за да участва в Hell’s Kitchen.

Кастингът за сезон 7 на Hell’s Kitchen вече е отворен.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да шеф

    11 16 Отговор
    Тоя готви най гадните буламачи които съм виждал
  • 2 василка космоса

    3 4 Отговор
    Искам да ми сготве магарешка чопка с картофи под фолио 🤭
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 бойко испадналата круша

    2 2 Отговор
    Момичета има пари а и вече съм на 65 допадаме си вие харесвате дядовци
  • 5 Ахааа ,

    8 4 Отговор
    Чукоткин готви най-добре ... Абе , да не е Последния Софиянец ?! 🤭😁
  • 6 Минувач

    30 10 Отговор
    Това предаване ще го запомня с невижданата неграмотност и липса на елементарни знания на някои участници, като този Чоткин, онази грозната, дето ще се сгодява, забравих и името и още някои други малоумни.и. Не знаеха отговора на въпрос България с какво граничи на Изток, тая не знае столицата на Италия, познанията им по елементарна математика са потрес. Мен би ме било срам да съм в контакт с някое подобно просто същество, по-глупаво от 6-годишно дете. И тоя Чоткин е мега, ама мега глупав, чак е трудно да повярва човек, че е възможно да не знае елементарни неща. Отделно е и пълен хахо и лейка. Много ниско интелектуално ниво. А не ми се коментира и самия формат на това така наречено шоу - хора без достойнство, как не си дават сметка и да ги е срам от роднините им, които ще гледат, как онзи шеф ги унижава зверски. Как ли се чувстват майките им, бащите им, децата им, когато виждат, как техните близки ги малтретират психически, как ги тъпчат, а те козируват и преглъщат обидите. Адски глупав формат.
  • 7 бети канцлера

    3 3 Отговор
    Работя по 17 дни в годината и съм милионерка , много ясно че ще ме омъжат за милионер, да не съм букова шума яз 🤭🤭🤭🤭
  • 8 Николай Ачов

    1 3 Отговор
    Хванаха керката трима нигерици и нема да казвам какво стана..... Издебнили са я като излиза по хавлия от банята 🤭🤭🤭🤭 писъците се чуха на магазина на мол софия

    Коментиран от #11

  • 9 палома

    2 2 Отговор
    На 13.6.2024 ще правя сватба с краля на нигерия в хотел маринела поканени сте всички
  • 10 Пилотът Гошу

    10 9 Отговор
    Добутаха ли го до финала тоя бастун?
  • 11 търговия

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Николай Ачов":

    Николай , приятел знам че ти е тежко нигерийците имат голями палки и са влезнали в дупето на твоята дъщеря... Знам че ти е тежко , посети първата литургия за месец юни в църквата света петка до кафето дискуаред..🤭
  • 12 Гост

    12 10 Отговор
    Най- мазния и фалшив участник, който незнайно защо Ангелов побутваше.
    С това ще се запомни това момче винаги беше yes и предозиран през цялото време
    Фалшив герой те са на мода напоследък в територията.
  • 13 Вниманието

    9 6 Отговор
    Гледа ли ги някой тези предавания Kitchen hell, Ергенът, Фермата и дугите пошлости?

    Те отвличат вниманието на простолюдието от мешениците - от правителството.

    Коментиран от #15

  • 14 Абе ,

    1 1 Отговор
    Има ли некой , да тръти Мелеонерката Бети ?
  • 15 Aлфа Вълкът

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "Вниманието":

    Фермата колега я спряха и ония двамата опосума сега са влогари в туба. Уж ги блокирах (не препоръчвай този канал), скоро не са ми излизали, значи съм успял.
  • 16 Тв критик

    3 3 Отговор
    Това само малко от първия сезон и до там . Колкото да видя що за шоу е . За мен нищо особенно безполезно нещо . Гледаш и нищо полезно .
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.