Last news in Fakti

17 Май, 2024 09:23 1 665 12

Връзката на любимия мъж с майка му издава колко добър съпруг ще бъде той

  • майка-
  • син-
  • връзка-
  • съпруга-
  • взаимоотношения

Връзката между майка и син е лакмус за връзката между мъжа и неговата бъдеща жена

Връзката на любимия мъж с майка му издава колко добър съпруг ще бъде той - 1
Снимкa: Shutterstock

Как да разберете от връзката на мъжа с майка му колко добър съпруг ще бъде той? Тя е важен показател за неговия характер и възможното отношение към бъдещата му съпруга. Ето защо, всички жени, които все още не са заживели с избраника си, трябва да обърнат внимание на това какви са отношенията му с майка му.

Връзката между майка и син е лакмус за връзката между мъжа и неговата бъдеща жена. Това е отличен тест за любовна съвместимост, който ще ви помогне да определите колко добър съпруг ще е този човек.

Тип "мамино синче"

Този е най-опасният от всички мъже. Той се подчинява на майка си във всичко, практически е женен за нея. Добре известен факт за жените е, че ако някой друг се опита да заеме мястото ѝ, свекървата започва да отвръща на удара, а мъжът си мълчи.

С такъв мъж няма да можете да имате нормална сериозна връзка, особено ако още не е имал такава. Най-вероятно мама го е възпирала по всякакъв начин. Дори ако той успее да се откъсне от полата на майка си, тя пак ще остане основният човек в живота му. Решенията му ще зависят от нея. Малко вероятно е ситуацията да се коригира, но си струва да опитате, ако любовта е достатъчно силна.

Важно е мъжът да разбере положението си и да осъзнае, че има нужда от помощ, защото без любов е невъзможно да се създаде семейство. Ако една жена има търпението и силата да помогне на такъв човек, а той също има желание за промяна, тогава всичко ще се получи. Само се пазете да не станете нещо като втора майка за него.

Ако майка му не го е обичала

Може да е израснал без майка или тя не го е обичала особено. В този случай най-добрата съвместимост ще бъде с жената, която ще му предложи това в изобилие. Такъв мъж има нужда от внимание и грижи. Този тип хора стават много грижовни бащи.

Най-лошата съвместимост с такива мъже е сред онези жени, които са фокусирани върху кариерата си. Такива мъже не са подходящи за дами със свръхразвито желание за независимост. Мъж, лишен от любовта на майка си, винаги мечтае да намери такава, която да му даде това, което не е имал в детството. Това са прекрасни семейни мъже, отговорни и мили. Разбира се, има изключения от правилата, така че бъдете внимателни, когато избирате спътник в живота.

Мъж с агресивна майка

Ако една майка постоянно е навиквала сина си в детството, ако го е наказвала в ъгъла, заплашвала го е, че ще го изпрати в сиропиталище и т.н., тогава животът му най-вероятно е разделен само на черно и бяло. Във връзка с такъв мъж ще трябва да бъдете идеални - нещо, за което не всяка бъдеща съпруга е готова.

Най-вероятно мъжът няма да толерира неуважение и дори няма да е склонен да дава втори шанс. Такива мъже са подходящи за спокойни жени, които не си позволяват капризи и не са егоистични. Тогава разкриват своя потенциал и показват най-добрата си страна.

Мъж със слаба майка

Говорим за майка, която се нуждае от закрилата на сина си и от постоянното му присъствие близо до нея. В такива условия човек става много чувствителен и същевременно силен. Съвместимостта с такъв представител на по-силния пол ще бъде много висока с почти всяка жена.

Той ще се радва да се грижи за жена си и ще бъде абсолютно толерантен към слабостта ѝ. Ще се превърне в добър съпруг, на когото можете да разчитате изцяло.

Добри отношения с мама

Ако мъжът, когото харесвате, е имал много топли отношения с майка си в детството или продължава сега, тогава проверката на съвместимостта с него ще бъде много трудна. Когато връзката е балансирана, мъжът израства като доста стабилен човек. Този тип определено не е мамино синче, нито тиранин, но може да е егоист или твърде взискателен.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Която много избира, сама умира!

    17 1 Отговор
    Отговорът е НЯМА УГОДА! Вземете си някой клониран!

    Коментиран от #10, #12

  • 2 Мъдрият

    19 0 Отговор
    Теорийки. теорийки... измислени теорийки!

    Всеки човек си е строго индивидуален! И всеки мъж и всяка жена съответно. Така, че как ще си изградите семейството зависи главно от вас: мъжът и жената в него! Както най-важното е да си изберете подходящ за вас човек, с който да създадете семейство!

    Затова се гледа и анализира всичко ПРЕДИ ТОВА!

    Защото като сте избрали неподходящия - "ще ядете дървото", колкото и да се стараете!

    И не обръщайте внимание толкова на външния вид! Не ви трябват красавици!(красавци) Достатъчно е да ви е приятно с него.

    Гледайте да имате еднакви(сходни) възгледи, цели, приоритети и виждания по най-важните неща в живота! "Да гледате в една посока"! - това са важните неща, за да се създаде добро семейство!

    Коментиран от #9

  • 3 Верно ли

    15 0 Отговор
    С други думи, мъж с майка от мъжки пол би бил най-подходящ - това ли ни казва списвачката????
  • 4 ха ха

    15 0 Отговор
    Ако не е облачно няма да вали, но ако е мъгливо не се знае...
  • 5 Анджо

    10 0 Отговор
    Статията е много не вярна. Тука изкарват жените идеални същества.
    Никой в съдилищата не обръща внимание как една жена може да вкара един мъж в психически срив и после мъжете стават насилници. Насилието е последното , безсилие на мъжете. Така или иначе такава формула никой не е измислил и ние мъжете винаги сме виновни.
  • 6 Поредната ненормална стара мома

    7 0 Отговор
    Много претенции и капризи и самота в спалнята
  • 7 Цъцъ

    5 0 Отговор
    Отживелици, дайте нещо за Родител 1 и Родител 2 🤣
  • 8 СТИГА БЕ

    0 0 Отговор
    Може и така да е, визирате ергенът 3 нали...Но, нали при неговата ситуация е едно да потърси съвет от мойка си, т.е за жена от гледна точка на жена. Само по филмите разлика във възрастта няма, но по-възрастния е подплатен финансово и с известност, тогава си заслужава компромиса.
    А в Ергенът 3, станали по на 34-36 години, а тепърва ще търсят мястото си под слънцето за професия, работа, кариера...
  • 9 ТОЧНО

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мъдрият":

    Абсолютно точно... даже и богатството не може да компенсира казаното
  • 10 евалла

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Която много избира, сама умира!":

    Или някой от новата генерация ЕВРОВИЗИЯ
  • 11 Гост

    1 0 Отговор
    Мммдаааа... Та, вижте връзката на Сашето Кадиеф и майка му.
  • 12 Не ги мисли жените

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Която много избира, сама умира!":

    При тях празно няма леко да открехнат краката в страни и ще се наредят на опашка поне 10 шарана