Last news in Fakti

20 Май, 2024 13:29 4 528 15

Първият Ерген Виктор Стоянов обяви Алек за мошеник (ВИДЕО)

  • виктор стоянов-
  • ергенът-
  • ерген-
  • алек младенов-
  • мошеник-
  • опасен чар-
  • тодор колев

Ерген №1 изрази мнението си за Алек Младенов с препратка към култов български филм на Тодор Колев

Виктор Стоянов, който придоби огромна популярност у нас благодарение на важната си роля в първия сезон на "Ергенът", реши да покаже какво смята за постъпката на актуалния Ерген Алек Младенов, който реши да запази статуса си на необвързан мъж в края на романтичното риалити шоу.

Ерген №3 стана обект на невиждан хейт заради решението си да избяга от имението, без дори да каже в очите на двете финалистки, че не избира нито една от тях.

Виктор Стоянов реши да изрази мнението си за действията на Алек и цялостното му държание в предаването. Бившият фитнес инструктор използва кадри от един от най-добрите български филми на всички времена - "Опасен чар", в който Тодор Колев играе изпечен мошеник. Героят му Ястребовски се възползва от наивната интелектуалка, изиграна от Невена Коканова, припомня Hotnews.bg.

"За който не разбира посланието - песента и отрязъка са от стария български филм "Опасен чар" сюжетът е следният: Ерген омайва лековерни жени с предложения за брак, а след това ги ограбва с... "Опасен чар", обяснява почитателка на Виктор в коментар под поста му. Публикацията с тънкия намек очарова последователите на първия Ерген на България, които масово се съгласиха с него.

Фенките на Виктор са категорични, че Алек е далеч от класата на Виктор. "Ти беше най-достойният Ерген! И излъчване, отношение, държа се на положение, не се мляскаше с всяка, просто класа над следващите момченца", пише почитателка. "Това е най-интелигентното обобщение на ситуацията с "Ергенът", заявява друга последователка на риалити героя.

"Срещу теб да тичат…", коментира и Мила Михова, която тази година бе коментатор на предаването в "Преди обед".


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обективно

    24 1 Отговор
    Никога не съм гледал цял епизод, ама ги знам ергените. На хора с малки очи или не точно малки, а такива, които трудно се виждат, нямам вяра
  • 2 какаКокорка

    16 5 Отговор
    Не е мошенник,знайш ли как хубаво ма и бна.Алек обичам те.
  • 3 шундурко

    23 6 Отговор
    СЕЛСКИЯ БЕГ ПЛЮЕ,ЩЕ ПЛЮЕ ИНАЧЕ МУ ЗАМИНАВАТ РЕКЛАМКИТЕ А ОТ ТАМ КИНТИТЕ....БЪЛГАРИТЕ СА ПРОСТИ ХОРИЦА ,НЕ МОГАТ ДА ВДЯНАТ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА ,ЗА ТОВА СА ВСЕ НАБУЗЕНИ
  • 4 ха, ха

    18 10 Отговор
    То пък Викторчо с бедната обща култура и език гОлем подигравчия.Зрителят помни,че беше заучил фразата /Много мило/и само нея употребяваше каквото и да го питат. И даде фиктивната победа на Капитонова по нареждане на продукцията защото приятеля и беше платил за това. А след финала опраши Венетка пияндурата от неговия сезон.И Мили Михова е само дъщеря на майка си също като МаритУ на Гълъбинка.Нищо повече,въпреки самопровъзгласяването си на краличка на 5те кюшета.
  • 5 Боруна Лом

    25 0 Отговор
    ДВАМА ГЕЙЗЕРИ СИ ДУМАТ.....
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Огромна

    25 12 Отговор
    Популярност! Смях! Тоя фъфлят , ако не го бяха набутали в рекламите, отдавна щеше да бъде забравен!
    И като даде пръстен на една от жените, какво се случи? Деца създадоха ли или си плямпа за публичност!
    Алек поне не допусна такова унижение!

    Коментиран от #10

  • 8 Уважаемо жури, моля за вашите глупости

    22 11 Отговор
    Поне не е безработен фитнес инструктор. Прави се на интересен докато можеш, че ако забранят и рекламите на бързи кредити, съвсем изгаряш.
  • 9 Стига тъпотии

    22 0 Отговор
    Щом и медиите ну занимават с тъпотии, втасахме я
  • 10 аноним

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "Огромна":

    аман от бабички, пръстена е едно, сватба след него - второ, ще искат ли да гледат ч@вета - съвсем различно и едното не гарантира останалите две. хахаха видяхме ви такива в предаването, стари моми с още по-стари разбирания!
  • 11 Лорд Минчу

    16 1 Отговор
    "Много мило" 😅... беги ве перукан напудрен!
  • 12 Да Много точно

    5 11 Отговор
    1. Дамата на Ергенът В сезон 3 е разкрита от Господари на Ефира.
    Поради това че дамите са с татута без да се съобразяват мито пищова и други водещи науки. Ги избират с колко се може татута. ТАКА ЕДНА ДАМА КОЛКО ДА СЕ ПРАВИ НА ДАМА ПИШЕ ОТКОЕ СЕМЕЙСТВО Е НА КОЕ МОМИЧЕ РАБОТНО И ДРУГИ ИСТОРИИ В НЕИНИЯ ЖИВОТ.
    ПО РЕКЛАМАТА СЕ РАЗБРА ЧЕ МАГИ С ТАТУ ЩЕ Е ДАМАТА НА ЕРГЕНА.
    ЗАДА НЕ СЕ ПРОВАЛИ ШОУТО ИЗБРАХА НИКОЙ.
    2. МАМА НА ЕРГЕНЪТ СЛЕД НАЕМАНЕ НА ДЕДЕКТИВИ ОТ ПИНКЕРТОН СОТ И КОНСУЛТАНТИ ОТ ДИАМАНТИ ЛЮБОВ МУ КАЗВА ИСТИНАТА.
    МОЖЕ ЛИ ВСЕПАК АКО МАМА Е ОТКРИЛА НЕЩО И ЕРГЕНЪТ ДА Е РАЗБРАЛ ДА СЕ ИЗМЪКНЕ ТАКТИЧНО БЕЗ ДА НАРАНИ РЕПУТАЦИЯТА НА ДВЕТЕ МОМИЧЕТА ???
    НИКОЙ НЕ СИ ЗАДАДЕ ВЪПРОС ???
    Може ли да има деца
    Може и да има болести
    Може да бръмчи в хотелите с гостите
    Може ли да има и друго гадже отвън
    Какви са тези тату върху тях откъде
    ВСЕПАК КАТО ВСЯКА МАЙКА СИ ИСКА НАЙ ДОБРОТО ЗА СИНАСИ
    Внучета , репутация и уважение.
  • 13 Вени

    25 0 Отговор
    Не съм хо гледала този каун, но само като му видиш лицето ти е ясно колко е глупав.
  • 14 незнайко

    11 2 Отговор
    А Виктор Стоянов още ли е ЕРГЕН ???
  • 15 Гост

    8 7 Отговор
    Много добре се държа. Точен е. По-важно е да си готин вътрешно, отколкото какво работиш и имаш ли пари. Пари винаги се изкарват. Ето на, и докторката - майка на последния ерген, показа че може да си образован и прост като галош едновременно. Всичко добро на Виктор.