Last news in Fakti

28 Май, 2024 11:33 4 662 22

Как изглежда днес Маргарита Михнева след тежките здравословни проблеми

  • маргарита михнева-
  • журналистка-
  • здравословно състояние-
  • здраве-
  • проблеми със здравето-
  • рак-
  • нервен срив

Журналистката пребори рак на гърдата, след който последва рак на костите и тежък нервен срив

Една от най-видните български журналистки Маргарита Михнева навърши 72 години преди дни, но лицето ѝ отдавна не се е появявало в родния ефир. Това се дължи най-вече на факта, че последните години бяха кошмарни за здравето ѝ.

Преди време стана ясно, че бившата водеща се бори с тежка диагноза - рак на костите, а в началото на тази година се появи и информация, че е била настанена принудително в психиатрия след нервен срив. Според медийната информация от тогава нервния срив отключил тежко биполярно разстройство, което именно била причината за хоспитализация на известната журналистка.

„Добре съм, дъщеря ми Неда се грижи за мен! Непрекъснато бдят лекари над мен, но се чувствам прекрасно. Не гледам телевизия и рядко говоря по телефон. Просто очаквах доктор да ми звънне и затова ви вдигнах.", каза Михнева пред журналисти на "България Днес", които се опитаха да се свържат с нея за повече информация. По-късно фотографите на изданието заснеха разследващата журналистка да върви с дъщеря си Неда под ръка. От стария вид на Михнева вече няма и следа, за жалост.

 

„Няма да коментирам здравословното си състояние“, каза единствено пред вестника Михнева.

В публичното пространство излезе новината че Маргарита Михнева е в хоспис, в тежко състояние и в нестабилно психично състояние. Тя обаче отказва да коментира подобни сведения. Видимо пенсионираната журналистка не е сама, а дъщеря ѝ Неда е неотлъчно до майка си и се грижи за всяка нейна нужда насред борбите с разклатеното ѝ здраве.

Едва миналата година Маргарита Михнева планираше да посети второто си внуче в Швейцария. Намеренията си тя бе споделила тогава с вестника. Момченцето Тео, което е второ за дъщеря ѝ, бе гордостта на баба си.

„Хубаво е, че щерка ми избра да живее в подредена страна, където нещата са регламентирани. В България щеше да ѝ е много мъчно. Изненадаха ме с второто внуче - не чаках да се появи толкоз бързо, само че всичко е Божа работа. Разликата с Леона-Маргарита,- внучката ми, е годинка и два месеца, само че ще се оправим. Тъкмо двете деца едновременно ще бъдат отгледани. Няма думи, с които да опиша щастието си“, сподели Маргарита, когато се роди второто детенце.

На този етап журналистката не смята да живее за постоянно в Швейцария при семейството на Неда, тъй като самотата в София никак не я плаши.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вервайте ми!

    42 13 Отговор
    Тя е журналист не мисирка!
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    41 6 Отговор
    Дано се оправи жената! Здравето е най голямото богатство!
  • 3 бай Иван

    39 9 Отговор
    Как да изглежда ? Успя да открадне от един австрийски гражданин апартамента и гаражите му на Оборище без пари с фалшиви документи докато му е била любовница и те така.

    Коментиран от #12

  • 4 много участваше , а нищо ненаправи

    5 10 Отговор
    Сега има наследници с явни разследващи функции и лобисти в най-секретните служби . Голямо текучество и бедняшко чиновническо заплащане . 6-7 се радват на внимание . не са цъфнали и вързали . сватби няма . едно дете е 3000 лв на месец , а куче е 500 лв . То се вижда елита . Илия Павлов беше учил за журналист . Да .
  • 5 Ха ха ха

    19 13 Отговор
    Господ я наказа за кражбите и

    Коментиран от #8

  • 6 Българин

    30 4 Отговор
    Няма да забравя едно нейно предаване, където се подиграваше на Гео Милев, че бил комунист и бил с едно око!
  • 7 Пенчев

    27 3 Отговор
    Ами как да изглежда крадлата на чужди имоти, освен като крадла на чужди имоти.
  • 8 Сила

    26 6 Отговор

    До коментар #5 от "Ха ха ха":

    Изключително алчна, злобна и меркантилна с болни амбиции женица от бедно работническо семейство от краен
    софийски квартал ..... Е сега вече разбра окончателно, че аристократ не се става, такъв се раждаш
  • 9 Тази овца

    25 4 Отговор
    Освен апартамента на Оборище от австриеца, успя да открадне с филшиви документи и къщата над Младежкия театър от друг швейцарски дипломат.

    Коментиран от #16

  • 10 Смешното е,

    22 8 Отговор
    че преди 3-4 години, тая дама беше хвърляла съблазнителни погледи към съпруга ми на улицата, а той тогава нямаше още 45 години. Похотлива бабка.
  • 11 хммм

    12 2 Отговор
    Тази пред 90-те години не скачаше ли срещу Любен Беров? Искаше национал-социализъм, а сега това...
  • 12 Мустафа

    4 6 Отговор

    До коментар #3 от "бай Иван":

    Що бе, оня без пари ли е искал да я кара ? Ами, че тя и моята жена без пари не ми дава !
  • 13 234

    10 3 Отговор
    Натанили я в психиатрия-аз пък си мислех ,че са я натанили в затвора както е редно....

    Коментиран от #17

  • 14 Вярващ

    17 2 Отговор
    Изглежда според това какво и е отредил всевишния. Само той единствен може да ни съди за постъпките ни.
  • 15 Бай Ганьо

    10 6 Отговор
    Да в Швейцария, аз си помислих, че е в Китай или в Раша.
  • 16 Сила

    19 0 Отговор

    До коментар #9 от "Тази овца":

    Със другия алчник, НЕВРАСТЕНИКА Райчев се съдеха и за един апартамент срещу Парламента... Не знам как завърши тая сага...... Абе, алчността не води до добро.....!
  • 17 Ама тя

    11 0 Отговор

    До коментар #13 от "234":

    затова е в лудницата, за да не влезе в зтвора. От ясно, по-ясно.
  • 18 ...

    2 3 Отговор
    Маргарита Михнева разбрах от неен състудент, в една група са били, в СУ, право. Баща й е бил посланик по време на социализАма и е знаела няколко чужди езици, докато х само руски и френски. Дойде в предприятието навремето и така стана въпрос за Въпросната Михнева. С камъни Иванов от Пласмента, началник бе, я изгони, бе упорита, но се наложи да си тръгне. Тя ще си спомни, града е кj. Фирмата днес е закупена от французи и грък, а преди от бориславова от БКАБанка.
  • 19 Анонимен

    2 2 Отговор
    В предприятието, което идваше Михнева, да разследва, бе на ссср, след това на Украйна и сега на грък и французи, а тук е само с турски фирми вече ссср даваше премии, работеха 1500 плюс семейства, деца, хранеха 4500 семейства, всичко умре и е в църна земя. Мир на душата им. Но михнева нищо, а си намери веждичката хаха за любоф хаха
  • 20 навремето луканов раздаваше пари с

    6 1 Отговор
    куфарчета . който развие бизнесите си взема 10-15 процента комисионна и връща бизнесите с печалби и капитали . Тогава Васил Илиев каза : Нищо невръщам . Пращат Михнева да слухти и оглежда . Да ама иде брата на Фатик - малък фатик и и вика : Марго или вземи тея 800 000 долара или те изритвам като котка . Та взела пароците и беж . После ги свитват 1 Васил 2 Жоро и 3 Филип . Имат гръб тея обаче срещу врага немогат нищо да свършат . с бай добри са лежали в психото . Да .
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Име

    0 3 Отговор
    Хора със светски живот!