Last news in Fakti

28 Май, 2024 12:32 810 3

Връстниците на Бионсе я тормозили в училище (ВИДЕО)

  • бионсе-
  • майка-
  • дете-
  • детство-
  • дъщеря-
  • кели роуланд-
  • дестинис чайлд

Майката на звездата разкрива, че дъщеря ѝ е била срамежлива като дете

Връстниците на Бионсе я тормозили в училище (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Майката на Бионсе, Тина Ноулс, разказа пред Vogue, че супер известната ѝ дъщеря е било доста срамежливо дете, което дори е било тормозено от връстниците си. Предвид звездния статус и самоувереността на Бионсе днес, това е трудно да се повярва.

"Бионсе беше много срамежлива и понякога я тормозеха. Дойде момент, в който се застъпи за другите, не за себе си. Тя застана зад тях. Ставам емоционална, когато говоря за това, бях толкова горда с нея", разкрива Ноулс пред модната библия, където сподели любимите ѝ моменти със своите три момичета - Би, Соланж и Кели Роуланд.

Публикация, споделена от Tina Knowles (@mstinaknowles)

Тина разказва още, че другата ѝ дъщеря Соланж е подписвала петиция в училище, когато е била едва пети клас, което показва, че винаги е била активистка. Бионсе и Соланж са деца от бившия ѝ съпруг Матю Ноулс, пише life.dir.bg.

Впрочем Тина често споменава и Кели Роуланд, която заедно с Мишел и Бионсе бяха Destiny's Child, като своя трета дъщеря. Тя е започнала да живее с тях на 11-годишна възраст.

"Това е моето бебе. Кели винаги е била това дете, което просто се е опитвало да защити всички", добави тя.

Тина не пести комплименти относно децата си. Наскоро в Инстаграм пост написа: "Всяко дете е различно! Но всичко е толкова специално. Вярвам, че децата се раждат със своите индивидуалности. Трите ми момичета се справиха с нещата от живота много различно. Запознайте се с личността им и уважавайте индивидуалността. Никога не сравнявайте негативите, винаги хвалете положителните разлики."


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Като

    5 0 Отговор
    Тука - черно , грозно , и.....шляп зад врата !
  • 2 влък

    5 0 Отговор
    Ще й нароша косата!
  • 3 Панаир на суетата

    0 0 Отговор
    Оле ле майко, що за кич е тази ман- га- л- ка...