Last news in Fakti

28 Май, 2024 15:32 1 156 1

Миро пусна нова песен след наградата за най-добър изпълнител на БГ радио

  • миро-
  • певец-
  • награда-
  • бг радио-
  • нова песен

Песента Миро изпълни за пръв път на наградите на БГ радио

Новият музикален проект на Миро е хитро намигване към звука от края 80-те и 90-те години. Озаглавен „Любов като небе“, той е подаръкът ни от Миро за предстоящото лято.

"Ведро, леко и щастливо парче с чист и спокоен текст", така самият Миро описва „Любов като небе“. По създаването му той си партнира с екипа, с който работи по „Губя Контрол“ и „Повече“ с ALMA. Музиката е на Крум Георгиев, текстът на Миро и Крум, а аранжиментът е на Крум и Иван Иванов.

„Дълго мечтаех за песен със саксофон. Благодаря на Иван Йорданов, че я сбъднахме заедно“, разказва Миро.

„Любов като небе“ имаше своята премиера 24 май във всички дигитални платформи и в YouTube с анимирано видео, дело на Пламен Петров.

За първи път на живо Миро представи новата си песен по време на пищната церемония по връчването на Годишните Музикални Награди, на която той бе избран от публиката и за „БГ Изпълнител“ за 2023.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Токайто от Пазарджик

    1 0 Отговор
    Девалвация на "престижните" награди,докато ни натрапват едни и същи стари муцуни.Не ги споменавам,но всички знаят кои захлебват редовно. С малки изключения,но е отблъскащо и демотивиращо за доста музиканти.Пълна липса на срам и достойнство.
    В класациите през годината участваха десетки нови песни и нови изпълнители.Да ги видяхте на наградите ? Няма да ги видите,няма да ги допуснат да претендират.Единствено само до масовката.Е,как искаме нова модерна генерация след като втръсналите на всички до болка лица,които ги спират.И проблема е изоставяне от световните тенденции.Тая музикална мешавица става само за вътрешна употреба в малък пазар.Промяна трябва да стане и надеждата е в новите и младите да ни поставят на световната сзена.