29 Май, 2024 12:15 1 027 5

Крум от "Игри на волята" ще става баща (СНИМКА)

  • крум апостолов-
  • игри на волята-
  • баща

Щастливата новина съобщи самият той в социалните мрежи

Един от култовите участници в последния сезон на "Игри на волята" - Крум, ще става баща! Щастливата новина съобщи самият той в Инстаграм профила си, а под поста му заваля дъжд от честитки.

"1+1=3", написа футболният съдия, който бе част от племето "Гладиатори" по време на участието си в екстремното шоу на Нова ТВ. А на кадъра Крум е заедно с любимата си Габриела, която позира с бременно коремче, което издава и, че е в напреднала бременност.

View this post on Instagram

A post shared by Ханът - Крум Апостолов (@apostolov.k_)

Досега риалити звездата не е намеквал с нищо, че се готви за най-важния ден в живота си - да става баща, вероятно от суеверие. Но, както се казва, явно момента е настъпил или просто двойката няма търпение да обяви щастието си пред всички.

"Най-накрая!", написа Денислава от "Игрите", която даже добави: "Подготвяйте се за лудата леля".

Неотдавна Крум се обясни публично в любов на гаджето си Габриела Георгиева в социалните мрежи, публикувайки видео, в което изобилства с кадри на влюбената двойка, припомня show.blitz.bg. Под поста си професионалният футболен съдия бе написал следното:

"Винаги като пиша нещо за теб, и ме побиват тръпки, адреналинът ме тресе. Каквото и да напиша, ще е малко, но ще започна така... Благодаря ти, че ми показа какво е да бъда обичан. Благодаря ти, че си до мен въпреки всичко и заедно вървим по пътя на успеха! С теб имаме още много път да извървим, но съм сигурен в едно, а това е, че искам да стигна до края с теб, защото всеки било то малък или голям успех няма да бъдат същите без теб, всичко е по-хубаво, когато си до мен! Честит рожден ден, любов моя! С теб открих щастието!".


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    4 2 Отговор
    Честито господине
  • 2 Тв критик

    4 0 Отговор
    Това ме съм гоглрюедал никога и този е незнаен човек за мен. Всеки участвал в нещо го правят " звезда"
  • 3 Татра

    2 0 Отговор
    Е и кво от това .!!!!!!
  • 4 Сивата котка

    1 1 Отговор
    И кът вземе бебока реве по цяла нощ, тоя тъй ша му крещи с псувни, като на гладиатор.
  • 5 Стършели

    2 0 Отговор
    За да станеш “ култовите участник”?, ти трябва IQ под 10 единици, тоест …….
    Имза да пишеш за такъв май IQ-то на автора е също под 10.