Last news in Fakti

14 Февруари, 2014 09:00 11 444 1

Късметът е в бутилката

  • bazar.bg-
  • подарък-
  • обяви

Почти винаги, когато отивате на гости искате да направите не само хубав подарък, но и такъв, който ще бъде хем запомнящ се, хем практичен. Съчетанието на полезно с хубаво обаче е трудно да се постигне. За целта не само трябва да познавате много добре, човекът, на когото искате да подарите нещо екстравагантно, но и да знаете къде да го търсите. Едно от местата, на които със сигурност ще намерите подобни подаръци е сайтът за безплатни обяви bazar.bg. Един от странните подаръци, които може да направите, ако обектът е жена, е да й подарите роза, но не такава, която ще увехне след два-три дни, а роза лампа за компютър. Цената й е само 19 лв. Малко по-скъпо 26 лв., ще ви излезе, ако искате да подарите диамант на любимия си човек. В случая става дума за компютърна мишка под формата на диамантена калинка.

За тези, които ценят историята и биха искали да притежават част от нея в дома си, подходящ подарък е тази мастилница от 1890 г. Цената й е 350 лв., а в бъдеще стойността й само ще се повишава.

За ценителите на родната ракия също има екстравагантен подарък – бутилка за безценната течност. Стойността й е само 9 лв., но срещу тях получавате бутилки, в които има дървени човечета и стълби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 1 Отговор