Last news in Fakti

30 Май, 2024 16:48 4 622 13

Защо свалиха от YouTube новата песен на Мария? (ВИДЕО)

  • мария-
  • попфолк певец-
  • малка черна рокля

Певицата направи кавър на ретро хита "Малка черна рокля“

Попфолк певицата Мария претърпява пореден удар в кариерата си. Новата“ ѝ песен "Малка черна рокля“ е внезапно свалена от най-голямата платформа за видео споделяне YouTube. Мария признава, че то е спряно, но от кой да е, а от Diapason Records не заради неизплатени права по парчето, а заради някакъв личен сантимент на управата към песента.

По думите ѝ се събрала цяла хайка, която да пише грозни и обидни коментари под песента, действието се случвало два дни след премиерата на парчето. Стигало се и до заплахи към целия екип.

@_chalga_music #foryou #maria #newsong #fup #bulgaria #viral ♬ original sound - 🎵

Парчето е в колаборация със Syper Sa6 и всъщност е ремикс на някогашния супер хит на Теодора и DJ Jerry. Към момента той може да се намери само в социалните мрежи, където не само не се радва на голям брой гледания, но и търпи брутални критики от меломани, пише "Телеграф".

"Съсипа хубавата песен на Теодора“, "Язък за готиното парче "Моят номер“. Кавърът на Мария не може да ѝ стъпи на малкия пръст“, гневят се в нета. "Дори на запис след обработка на гласа, пак звучиш зле, Маро!“, "Тази жена не може да пее – тя рецитира“, гласят част от стотиците негативни коментари.

Мария не за първи път прави кавър на бг песен. Още с връщането си на музикалната сцена през 2021 г., тя използва евъргрийна на Цвети Янева "Давай, разплачи ме“, което отново не се радваше не положителни коментари от фенове, пише show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Палома пиленцето от монако

    12 3 Отговор
    С моя съпруг от герб сме топ гъзари
  • 2 Ало баламурници

    6 2 Отговор
    Къде сте, няма ли да блокирате истината отново 🤭
  • 3 Лорд Минчу

    15 0 Отговор
    Виж ся Марче, нито съм от "хайката" (дори не можеш да се изразяваш) нито друго и си го причиних на ушите само заради обективността, но буквално си 💩-рала песента! Пълен провал!
  • 4 Пенчо и анелия шушумигите

    3 0 Отговор
    На владетеля можем само за уиа да го хванем
  • 5 Надушвам баламурниците

    2 0 Отговор
    От 200мили 🤭🤭🤭
  • 6 Азз

    4 0 Отговор
    На Теодора също е кавър

    Коментиран от #8

  • 7 Aлфа Bълкът

    3 1 Отговор
    В туба изключват коментарите и толкова, въпросът е решен. Обаче попаднах на песента във фейса и нормална типична чалгия. Чалга като чалга, какво не ѝ харесват чалгарите?
  • 8 Aлфа Bълкът

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Азз":

    Има си хас, всички чалгии са крадени.
    Само Кондьо правеше авторски песни.
    "Лесли каручка", "Комбайна вършачка", "Селската баня" са български, ама и те не са баш чалгии.
  • 9 Малка жълта рокля

    2 0 Отговор
    Те това е хит. На Мария роклята на голо кого да впечатли? Някой, който си носи роклята върху ватенката?

    Мара в клипа поне един кючек да беше ударила?
  • 10 МАРА СРИЧА РАПЪРА Е МЕЛОДИЧЕН

    1 0 Отговор
    И СТАВА ФЕРАРИТО И КОНЯ СА ШЕСТИ НОМЕР
  • 11 Соваж бейби

    1 1 Отговор
    Уеш какво е станало с устата на тази 🙈? Да пази Бог и да варди , да си слага качулка на лицето като Kalash Criminel имаме един рапер
  • 12 баста на чалгата

    2 0 Отговор
    Не занимавайте аудиторията с поредните чалгарски глупотии.
  • 13 От Варна

    0 0 Отговор
    Не слушам чалга и не разпознавам певиците. Заинтригува ме случая и изслушах и гледах двата варианта. Клипът на Мария е по-добър като художествена стойност. И самата песен звучи по-добре в изпълнението на Мария, може би принос има аранжировката. При тази ситуация не е оправдана критиката.