Last news in Fakti

1 Юни, 2024 12:19 3 690 19

Алек взел тлъст хонорар за участието си в „Ергенът“

  • алек младенов-
  • хонорар-
  • ергенът

Точната сума е строго конфиденциална

Романтичното шоу „Ергенът“, което представиха за трети път на българския зрител през пролетта, предизвика грандиозни дебати в обществото и социалните мрежи. Със слава се сдобиха както самият ерген Алек Младенов, така и някои от участничките.

Как продължават живота си след края на предаването момичетата и самият Алек?

Алек Младенов

В началото на шоуто Алек Младенов бе възхваляван от зрителите като най-красивия, успешен и достоен ерген. На финала обаче майка му Ксения показа, че това всъщност е само мит и самата тя все още не е готова да предаде „мамин Алек“ в ръцете на някоя дама. Възрастната госпожа повлия грандиозно на финала, като си прибра момчето у дома. Алек остави видеозапис, в който съобщи на финалистките Магдалена и Надежда, че не избира никоя от тях, и избяга от вилата на Родос.

Към днешна дата Алек се трансформира от милионерски син и бизнесмен в „мамин Алек“ и продължава да е обект на ругатни и подигравки. За участието си в шоуто обаче прибрал тлъст хонорар, но точната сума е строго конфиденциална. Сключил железен договор, че няма право да говори за парите, пише Хотарена.

Магдалена Томова

Маги - 36-годишната финалистка, която не бе одобрена от мама Ксения, стана любимка на някои от зрителите. Момата не можа да спечели сърцето на Ергена, страда известно време, но бързичко успя да се справи с любовната мъка. Днес Маги живее живота на мечтите си. Блондинката постоянно показва в социалните си мрежи огромни букети и скъпи подаръци.

Надежда Вишева

Другата финалистка - Надежда, която бе уволнена от работа още при записването си в „Ергенът“, не се понрави на мама Ксения заради „Багажа си“ (в лицето на 7-годишния ѝ син). След края на предаването Надето никак не страда за Алек, напротив, заяви, че той е „глупак“, и обеща да възпита сина си по друг начин. Тя не си губи времето и си отвори салон за красота в столицата. Дали е срещнала вече жадувания принц не става ясно от снимките, които публикува в Инстаграм.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Започвам

    9 2 Отговор
    Да мисля, че този обича да взема разни тлъсти неща!
  • 2 Ер Малък

    6 0 Отговор
    Ми ще вземе, това е опасно за живота.
  • 3 КОТарАК 🐱

    5 3 Отговор
    както гоня 50така вече ,...щеше да има ,,секс в къщата,, и Алек-малек да ми свети..не ги гледам тия клоуни , тук разбрах че има такива предавания за балами
  • 4 НорМАлен

    15 2 Отговор
    Нормален цирк наречен "шоу". Ние 35 години участваме в такъв цирк и се чудя защо още се връзваме на подобни "ТВ предавания" - ами има и режисура, има и хонорари, има и фалшиви сълзи .... има всичко но не и нормални човешки взаимоотношения, защото всичко друго било важно, но не и взаимоотношенията на хората.
  • 5 бай Даньо

    8 0 Отговор
    ШТото ние си мислихме, че си търси жена
  • 6 Алек

    10 3 Отговор
    Исках кака да ме отрака ,ама мама не дава малък съм бил още
  • 7 Мдаа

    11 6 Отговор
    Че той пак си е ерген. Само че евроджендър ергенче. В следващия епизод мацките ще са с полички и брадички. А мама ще им пее приспивна песен.
  • 8 дискриминация: а за момите

    3 2 Отговор
    при ергена нещо тлъсто за утешение!?

    Коментиран от #12

  • 9 13675

    9 2 Отговор
    Ще, взима щом ще се излага поне да има за какво..... Човека, се продал нищо ново
  • 10 ха, ха

    16 1 Отговор
    Дано е взел,заслужил си го е.На него му набутаха най-кофтия кастинг за участнички.Всички с проблеми/травми от детство и предишни връзки и му ги стоварваха на него.А и продукцията го задължаваше да мляска и тези които са му противни.И да бъде любезен.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Зевзек

    2 3 Отговор

    До коментар #8 от "дискриминация: а за момите":

    Трябва равенство между половете, колкото за ергена, толкова и за силиконките.
    Сега ЕС ще наложи санкции на Бъргария заради полов дискриминация при заплащането.
  • 13 Кой още го вълнува този театър?

    9 0 Отговор
    Ергенът избра маминка, да си хортува при нея, двете каки няма да останат за дълго сами, светът е пълен с баламурници и животът продължава...
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 газов инжекцион

    2 1 Отговор
    Нали си имаше пачки,като бизнесмен? Новите пачки ще са му като каки. Мадами не му трябвали. Защото ще му ги харчат с 200. Маминка не го допуща.
  • 16 Новини

    1 0 Отговор
    Кики, развързвай кесията, кум да ставаш на всички партии мими и момци. Може и на баце щерката кум да станеш, може някой млад ерген да я биндиса, знае ли се, всеки ден таратор омръзва, заедно с 3 чевета барабар с бойко биха ги изкупили. Кики, бъдете здрави и много щастливи мигове в живота. Благодарим на народ бг, че се посмяхме. Сапунката е по интересна или интересни от политиците. Те старите са ни безинтересни, поименно ги знаем, църковни мишки, дано баце им вземат внуците, да се чифтосват с бабата от бкп дскгб, 9 години е по млада. Става за онождане.
  • 17 Предаването Ергенът е

    5 0 Отговор
    Фалшиво театро

    Коментиран от #18

  • 18 бай Даньо

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "Предаването Ергенът е":

    Аааа, не може да бъде, снимано е по- миналото лято
  • 19 Атмаджа

    4 0 Отговор
    Това предаване не е лошо да бъде спряно.То е лош пример и се развива по сценарий,уж за да е интересно на зрителите-любители на интригите.От него човек не може да се научи на любов,а само на лицемерие и простотия.