Last news in Fakti

2 Юни, 2024 07:55 1 167 17

Герасим Георгиев-Геро за новото шоу „Скрита самоличност“: "Този формат наистина ще е нещо уникално за България!"

  • герасим георгиев-геро-
  • скрита самоличност

Увлекателното разследване на мистериозните личности по списък с техните професии или хобита, няма да остави никой безучастен

От 3 юни световният хит „Скрита самоличност“ ще промени завинаги българския ефир, изпращайки в историята схващането, че за да спечелиш голяма сума пари от телевизионна игра са нужни много знания или късмет. Всяка делнична вечер от 20:00 ч. по NOVA, 100 000 лв. ще очакват най-наблюдателните сред участниците във формата, които ще се доверяват единствено на своята интуиция и логическо мислене. С усмивка по пътя към голямата награда ще ги отвежда обичаният актьор Герасим Георгиев-Геро, който беше специален гост на „Събуди се“, броени дни преди старта.

„Сега хората пак ще кажат, че всичко е за първи път, но този формат наистина ще е нещо уникално за България. Идеята за излъчването му у нас отлежава от 15 години, но сега му дойде времето, и вярвам, че няма нищо случайно. Той стартира през 2006 г. в САЩ, но ние заимстваме повече от италианската му версия, където се развива успешно вече 12 години. Определено го усетих като моето и ми трябваше много малко време, за да вляза в ролята на негов водещ“ – разкри Герасим Георгиев-Геро.

Заредени с много добро настроение, епизодите на „Скрита самоличност“ ще са чудесен повод за още споделено време на цялото семейство пред телевизионния екран. Увлекателното разследване на мистериозните личности по списък с техните професии или хобита, няма да остави никой безучастен, защото зрителите ще се забавляват и играят заедно с участника, докато се разиграват сериозни суми пари. „Никак е лесно, но е много интересно. Аз също не знам кой кой е в играта и нарочно поисках да е така, за да гадая кои са самоличностите, заедно с участника“ – сподели още водещият Герасим Георгиев-Геро пред Марина Цекова.

„Скрита самоличност“ провокира детективския нюх и държи вниманието до последната минута. Неочакваните обрати, допълнителните улики и жокери, правят играта още по-динамична и вълнуваща. Ключов етап в следствието е появата на тайнствения роднина на финала, разпознаването на който може да удвои спечелената до този момент сума от участника. Още в премиерните епизоди на предаването, зрителите ще станат свидетели на първото достигане до голямата награда от 100 000 лв.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вижда се

    29 2 Отговор
    Всяко шоу в държавата ни е уникална повър ня !!!
  • 2 Тв критик

    19 2 Отговор
    Всяко шоу по нашата тв и по точно по нова е уникална глупост кич и простотия . Това важи и за бТВ.

    Коментиран от #16

  • 3 Гост666

    20 3 Отговор
    С голямо удоволствие ще пропусна и без това не гледам тази тв от години.
  • 4 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    15 2 Отговор
    Тоя само развива разни италиански версии на разни американски бози . Това ще е поредното шоу , гледаш и тъпееш.
  • 5 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    11 3 Отговор
    Тоя само развива разни италиански версии на разни американски бози . Това ще е поредното шоу , гледаш и тъпееш.
  • 6 Бай араб

    11 2 Отговор
    От зората на демокрацията у нас абсолютно нищо не е направено нито предене нито филм,нищо,даже някакъв формат,какъвто и да било,пълни некадърници
  • 7 Бай араб

    8 3 Отговор
    От зората на демокрацията у нас абсолютно нищо не е направено нито предене нито филм,нищо,даже някакъв формат,какъвто и да било,пълни некадърници
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Перо

    14 3 Отговор
    Поредния кич за опростачване от ТВ с национален ефир, без намеса на СЕМ!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 7676

    8 1 Отговор
    Не е ново предаване. Имаше го и преди време. Нещо не потръгна.
  • 13 Дааа

    8 1 Отговор
    Поредната гнусотия на соросоидите! Разбира се при нацистките пропагандисти на ЦРУ !
  • 14 СТИГА БЕ

    3 0 Отговор
    Имаше една приказка,... позабравил съм я цялата, за нов бардак и стари, ама... не го помня целия
  • 15 Херо

    5 0 Отговор
    Кое му е уникалното?! Един същи шаблон. Дават 100К на някого по предварителен сценарий, а преди това е бозата - отговарят на въпроси, готвят, пеят, танцуват, тичат, скачат и говорят глупости през цялото време в абсурдните "социални игри". А ние да си мислим, че уж има някакво състезание.

    Коментиран от #17

  • 16 ТОЧНО

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тв критик":

    И какво да им гледам на Геро, мамин Сашко, и компания... вече отдавна изтъркани лафове и жестове
  • 17 ВЯРНО Е

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Херо":

    И човек ще си помисли, че това са най- от най-добрите актьори, които сами си се смеят на тъпотиите