3 Юни, 2024 13:04 1 543 8

Адел се скара на зрител, който прекъсна шоуто ѝ в Лас Вегас: Не ставай смешен (ВИДЕО)

  • адел-
  • концерт-
  • хомофоб-
  • зрител

Той атакува певицата с викове „Долу прайда“

Адел се скара на зрител, който прекъсна шоуто ѝ в Лас Вегас: Не ставай смешен (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Британската певица Адел се сблъска със злонамерен зрител, който я атакува с викове „Долу прайда“ по време на концерт в Лас Вегас, съобщава ДПА, цитирана от БТА.

Във видеоклип, широко разпространен в социалните мрежи, 36-годишната изпълнителка прекъсва изпълнението си в „Цезар Палас“, пита смутителя дали е глупав и дали е дошъл на концерта ѝ, само за да извика "Долу прайда!", след което го призовава: "Не ставай смешен. Ако нямаш нещо хубаво за казване, по-добре млъкни!“

Певицата от Лондон, чийто концертен престой в Лас Вегас приключва през ноември, беше аплодирана от публиката за реакцията си.

Прайд месецът, който се празнува от ЛГБТ общността, се провежда ежегодно през юни и се отбелязва с шествия, паради и партита.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фифи сладката

    2 21 Отговор
    Как не му е забила два плесника на този нахалитет?! Аделката е пропуснала.
  • 2 Бети баламурника

    2 3 Отговор
    Имам си мои шушумиги с тях ши счупя спалнята
  • 3 Оператор на права лопата

    22 5 Отговор
    Нито гласови данни има, нито телесното ѝ тегло е в границите на нормалното и здравословното, вади визия на крава... иначе притежава арогантност до небето и глас на виещо пребито куче. Отвратителна и отблъскваща. Публиката ѝ се състои от обpaтни и хора с елементарни предпочитания за ценности, морал и визия.
  • 4 Механик

    8 3 Отговор
    Апък вова ни учи ,че на запад всички били джендъри. Пък то не било така

    Коментиран от #6

  • 5 Реално

    24 2 Отговор
    Ами на тая британска крава всяка втора дума й е псувня! Браво на зрителя! Долу жендърята гнусна долна.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Некой си

    11 1 Отговор
    Гаси прасето е тая.
    Барем да можеше да пее, ама - НЪЦ!
  • 8 За протокола

    5 0 Отговор
    "Официалната Facebook страница на US Navy SEALs и Naval Special Warfare Command т. н." ТЮЛЕНИ" беше осмивана този уикенд за отбелязване на началото на „месеца на гордостта“/прайда/.
    Реакцията към публикацията нарасна много, когато беше публикувана на популярната страница „Libs of TikTok“ в "X" , Публикацията нямаше надпис и включваше снимка с дизайни на дъгата, които гласят „Нов Южен Уелс. Достойнство. Служба. Уважение. Равенство. Гордост.“, "