Last news in Fakti

4 Юни, 2024 07:36 2 672 18

Оценката на зрителите за новото шоу "Скрита самоличност": Скука, боза, не става!

  • герасим георгиев-геро-
  • скрита самоличност

Това са само една малка част от коментарите след първия епизод

"Скучно е. Харесвам Геро, но самостоятелно не може да води", "Гледал съм предаването по италианска телевизия. Сменете музикалното оформление и бутнете малко студиото. Все едно гледам "Сделка или не", "От него зависи да предразположи участниците. Той все едно урок води, скука", "Предаването е боза".

Това са само една малка част от коментарите след новото предаване, което се излъчи за първи път снощи.

"Скрита самоличност":

Проектът бе огласен от NOVA още през март. Тогава започна и набирането на документи на кандидати за участие. Във всеки епизод един играч се изправя пред осем мистериозни персонажа и списък с техните професии или други интересни факти от техните биографии. Участникът трябва да прецени кой факт или професия за кого се отнася в преследване на голямата награда от 100 000 лева.

По време на разследването най-важните оръжия, необходими за победата, ще бъдат логиката и интуицията. Колкото повече самоличности успее да отгатне играчът, толкова повече нараства паричната награда, която може да спечели. Но по регламент може и да загуби, ако не разпознае съответния участник. Водещ е Герасим Георгиев-Геро.

 


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поредната

    50 2 Отговор
    Подигравка със зрителите. Геро не става. Тая телевизия съвсем се срина с такива водещи като Рачков, Кадиев, сърчеджиева- вече не ги гледам. Губене на време

    Коментиран от #9

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Един

    44 2 Отговор
    Снощи гледах това шоу,но няма да повторя.
  • 4 Перо

    56 2 Отговор
    Купуват евтино изхвърлени програми от Запада, поради нисък рейтинг или липса на рейтинг и ни опростачват с тъпотията, пълнят джоба от реклами, иначе кича е безобразен! Увеличението на заплатите на актьорите трябва да става само за тези, които не участват в шоу програми и реклами. Сега се получава, че данъкоплатеца увеличава дохода на милионерите, а талантите които участват само в спектаклите и БГ кино, мизерстват!
  • 5 Вселена

    47 1 Отговор
    Тъпотия до шия ! Като се копира нещо то го правете като хората или по - добро, не се излагайте повече. Все едни и същи подскачащи безинтересни палячовци, що за пошлост измисляте бре хора ?
  • 6 Не знам как

    44 1 Отговор
    се допуска човек на когото не му се разбира какво говори да е водещ?!

    Коментиран от #8

  • 7 Aлфа Bълкът

    30 1 Отговор
    Не съм го гледал, но сигурно Геро се е заливал с неговия отвратителен смях на скопен джендър.
  • 8 Добре че

    23 1 Отговор

    До коментар #6 от "Не знам как":

    Го дават само зад екран, иначе и ще ни клюе!
    Наполедък много го набутват. Няма как някой да не плаща за това. Ама пък кой ще си хвърля парите на бонището?!
  • 9 кУмУнист

    8 24 Отговор

    До коментар #1 от "Поредната":

    За сметка на това, че не ги гледаш, изпитваш огромно желание да ги коментираш. Това е като тези дето постоянно коментират българският футбол, но не го гледали от години.

    Коментиран от #11

  • 10 Оценка

    32 1 Отговор
    Слаб-
  • 11 Гледам

    21 1 Отговор

    До коментар #9 от "кУмУнист":

    Първото предаване, обичам да съм информирана. Щом началото е пошло, какво може да се очаква за следващите?! Бозата е вкусна, но тези шоута са без вкус, цвят и мириз и за това не ги гледам. Сега, светна ли се?
  • 12 българска алчност

    17 1 Отговор
    В България най-алчните професионалисти са лекарите и артистите. Първите все искат високи възнаграждения, защото най-много са учили и затова работят докато умрат, а вторите станаха водещи, певци, кулинари, анализатори и окупираха всички предавания по телевизията. Едни и същи актьори гледаме - Кадиев, майка му, Сърчаджиева, Геро, Балабанов. Особено по БТВ. Тази телевизия стана самарянска - дава работа и пари на хора, които не са харизматични, но трябва да имат доходи, за да живеят добре. На същия принцип се раздават и награди. Като ги гледа човек изпитва чувство на несправедливост - не най-добрите печелят. Като например в "Денсинг старс".
  • 13 зелен петел

    14 1 Отговор
    Нова боза,като Две шапки боза.
  • 14 ами,

    18 0 Отговор
    Шоуто си е много добро,гледам го по италиански канал,но продуцента Маги Халтураджиян и другите продуценти който са окупирали Босфор тв.скапват всичко до което се докопат и започва с лошия подпор на водещи които са по един калъп-панаирджийски.Този типаж е до болка омръзнал на аудиторията.Липсват нормални водещи,липсва им финес.Така беше и с Краси Радков при воденето на Денсинг старс,за Рачков няма и да споменавам толкова е опротивял на 99.99%от зрителите.
  • 15 Маргарита

    11 1 Отговор
    Участвах в предаването.Беше голям адреналин, но НЕ МИ ПЛАТИХА ПЕЧАЛБАТА!!!! Казаха 7 дни, то стана половин месец-нищо😡При запитването ми "Кога да си очаквам парите?-пълна тишина, ни говор, ни картина...
  • 16 Грозев е еничарин

    7 3 Отговор
    Уникална простотия ! Братята ерменци пак гепиха 1:1 чужд формат,съмнява ме да са платили за лиценз,изтраях го 15 мин.Сделка или не е по-интересно предаване.
  • 17 Кадир

    6 2 Отговор
    Дори не знаех, че има такова шоу. Изглежда ми като занимание за безделници. Скука за балъци, които да се занимават с глупости и някой пръдлив актьор да си изкара хонорара.
  • 18 УрсулАга

    3 0 Отговор
    Това Гейро , що го промотират толкова , като неделния водещ на бтв е работата, цънцари,синоптички, бездарниците най-отпред , явно има някаква секта в която те жиг.осват отзад да прокарваш определена идеология най-вече