Last news in Fakti

5 Юни, 2024 16:19 1 499 1

Алек и Хилария Болдуин обявиха семейно риалити шоу (ВИДЕО)

  • алек болдуин-
  • хилария болдуин-
  • риалити шоу-
  • семейство

Работното заглавие е The Baldwins и ще излезе през 2025 г. по телевизионния канал TLC

Алек и Хилария Болдуин обявиха семейно риалити шоу (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Алек Болдуин и съпругата му Хилария са поредното семейство, което създава собствен риалити формат, предаде Асошиейтед прес.

Актьорът и продуцент, който има седем деца под 10-годишна възраст със съпругата си, обяви риалити шоуто за живота им като семейство. Работното заглавие е The Baldwins („Семейство Болдуин“) и ще излезе през 2025 г. по телевизионния канал TLC.

Каним ви в нашия дом, за да преживеете възходите и паденията, доброто, лошото, дивото и лудото“, каза Болдуин във видеоклип, който сподели в Инстаграм.

Във видеоклипа двойката се шегува, че Хилария ще обяви още една бременност. Тя обаче казва, че са приключили с децата, преди клипът да премине в хаотичен кадър, в който наследниците им крещят, а родителите се мъчат да ги съберат за групова снимка.

Двойката сключва брак през юли 2012 г. и посреща първото си дете през август 2013 г. Преди това Болдуин е женен за актрисата Ким Бейсинджър, от която има най-голямата си дъщеря Айрланд.

View this post on Instagram

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Съобщението идва в момент, в който Болдуин се подготвя за съдебен процес по обвинение за непредумишлено убийство при стрелба на снимачната площадка на филма „Ръжда“ през 2021 г. Процесът е насрочен за юли в Санта Фе, а Болдуин пледира невинен. Обвинението предвижда максимална присъда от 18 месеца затвор.

По време на заснемането на уестърна, чийто продуцент и изпълнител на главната роля е Болдуин, револверът, който държи, стреля, убива операторката Халина Хъчинс и ранява режисьора Джоел Соуза. Болдуин твърди, че не е натиснал спусъка.

През април оръжейничката на филма Хана Гутиерес-Рийд получи максималната присъда от 18 месеца в затвор в щата Ню Мексико. Тя беше осъдена за непредумишлено убийство, след като съдебните заседатели установиха, че не е спазила протоколите за безопасност на оръжията.

Защитата на Болдуин подаде иск за отменяне на обвинението срещу него. Съдия Мери Марлоу Сомър, която ръководи и делото на Гутиерес-Рийд го отхвърли, потвърди обвинителния акт, като по този начин делото ще бъде гледано през лятото.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 д-р Хаус

    2 0 Отговор
    сигурно ще показват на живо как правят 8-мо, 9-то и т.н. бебе. Тия двамата освен да се плодят като зайци , друго правят ли?