Last news in Fakti

8 Юни, 2024 17:07 1 666 6

Зендая разкри как се справя с тревожността

  • зендая-
  • тревожност-
  • тренировки-
  • физически упражнения

27-годишната актриса смята, че упражненията са полезни за психическото здраве

Зендая разкри как се справя с тревожността - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Зендая смята, че упражненията ѝ помагат да се чувства "по-малко тревожна".

27-годишната актриса призна, че няма строг тренировъчен режим, но смята, че упражненията могат да бъдат наистина полезни за психическото ѝ здраве.

Тя каза пред Vogue: "Това е шега сред приятелите и семейството ми, но аз нямам утвърдена тренировъчна практика. Не съм най-добрата в това да се придържам към нея."

Въпреки това Зендая е започнала да осъзнава стойността на това да бъдеш здрав и активен.

"Мисля, че понякога хората предполагат, че заради това, което виждат от мен, може би се държа по определен начин. Но когато не работя, съм склонна да се изолирам. Моят терапевт, семейството и приятелите ми казват: "Трябва да станеш и да излезеш", а аз никога не искам - но когато се накарам да го направя, осъзнавам, че всъщност е доста приятно. Ставам по-спокойна“, обясни актрисата.

"Трябва наистина да съм целенасочена в грижата за себе си. Научавам се да бъда по-отговорна за собственото си тяло и да се грижа за всичко това“, добави тя.

Зендая признава, че психичното ѝ здраве продължава да е в процес на развитие.

Актрисата, която има дългогодишна връзка с колегата си от „Спайдърмен“ Том Холанд, заяви: "Понякога просто ставам от леглото и си казвам: "Изправяме се пред деня: взимаме душ, обличаме истински дрехи, виждаме малко слънце". Опитвам се да си поставям малки предизвикателства."

Зендая също така оцени наличието на силна мрежа за подкрепа около нея.

"Това може да изглежда различно за различните хора, но всеки има нужда от хора, към които да се обърне, да поговори с тях и да се чувства подкрепен от тях. Мисля, че за повечето хора невинаги е лесно да бягат по няколко километра всяка сутрин; понякога е трудно да правиш дори малките неща, за да се грижиш за себе си. Това помага да се почувствате, че не сте единствени", обясни тя, предава БГНЕС.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кленя

    7 1 Отговор
    дреме ми и го местя
  • 2 27-годишната актриса

    5 0 Отговор
    смята, че креватните упражнения са полезни за психическото здраве и самочуствие когато я налегне нагона
  • 3 Пернишки жентълмен

    3 0 Отговор
    Па ,я че се грижим за тая. И за психичното здраве и също. Нема грижи. Да иде тука.
  • 4 Галигео Галигей

    5 0 Отговор
    Опърдява кочани?💋👧💋
  • 5 БСТ

    2 0 Отговор
    Винаги е кисела не знам какъв й е проблема .
  • 6 Симо

    0 0 Отговор
    Зендая трябва да знае, че такива състояния се лекуват най-лесно със секс!! Прави секс момиче, и всичко ще ти се намести!