Last news in Fakti

9 Юни, 2024 12:10 1 970 3

За изгаряне на "дълбоките" мазнини по корема: Забравете асансьора, разходки след хранене

  • мазнини-
  • корем-
  • упражнения

Фитнес треньорът Рик Ричи препоръчва занимания с тежести и аеробни упражнения

Фитнес треньорът Рик Ричи назова начини за изгаряне на „дълбоки“ мазнини по корема и т.нар. "любовни дръжки", пише Men Today.

Ричи каза, че след хранене трябва да отидете на разходка. В допълнение, трябва да се опитате да се качвате по стълбите вместо с асансьора и да правите поне 30 минути аеробни упражнения всеки ден. Той подчерта важността на поддържането и изграждането на мускулите. За да направите това, трябва да тренирате с тежести, да правите силови упражнения или йога.

Треньорът също така препоръча да спите достатъчно всяка вечер. Според него, поради липса на сън, количеството на висцералната мазнина може да се увеличи. Последното нещо, което Ричи посъветва, е да се намалят нивата на стрес, тъй като стресът кара тялото да произвежда кортизол, което също води до мазнини. За да се борите със стреса, трябва да включите йога и медитация.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 слънчеви бани

    10 2 Отговор
    Добавете един час слънчеви бани и ще свалите още едно кило и добавите витамин Д.
  • 2 ННН

    6 2 Отговор
    Съвети за бавноразвиващи се.
  • 3 Име

    2 0 Отговор
    Сега е сезона на черниците и карането на велосипед!