Last news in Fakti

11 Юни, 2024 12:29 3 525 1

Иън Маккелън отново би играл Гандалф във "Властелинът на пръстените" при едно условие

  • иън маккелън-
  • гандалф-
  • властелинът на пръстените-
  • филм-
  • актьор

Новият филм по "Властелинът на пръстените" ще е посветен на историята на Ам-гъл

Иън Маккелън отново би играл Гандалф във "Властелинът на пръстените" при едно условие - 1
Снимка: Shutterstock

Сър Иън Маккелън загатна в интервю за вестник „Таймс“, че би участвал в новия филм от поредицата „Властелинът на пръстените", но само при едно условие, съобщи вестник „Индипендънт".

„Ще участвам, ако съм жив“, пошегува се 85-годишният британски актьор, цитиран от БТА.

Маккелън, който изигра магьосника Гандалф в хитовите екранизации на Питър Джаксън по романите на Дж. Р. Р. Толкин, обсъди в ново интервю слуховете, че може да участва в предстоящия филм, посветен на създанието Ам-гъл.

След като миналия месец „Уорнър Брос“ обяви новия филм „Властелинът на пръстените: Ловът на Ам-гъл“, феновете предположиха, че Гандалф може да се появи и Маккелън потвърди, че има „раздвижване в Толкиновата земя“.

В интервю вестник „Таймс“ Маккелън каза, че е чул, че Гандалф ще участва във филма, но коментира: „Засега няма сценарий, няма предложение, няма план.“ Въпреки това актьорът каза, че би се съгласил да участва във филма при условие, че все още е на тази земя.

Маккелън размишлява за възрастта си по време на интервюто, като разкри, че сега често се чуди дали проектите, които приема, ще бъдат последната му работа.

„Ако искаш да разбереш, че си смъртен, просто трябва да погледнеш адресната си книга. Когато се появи сценарий или намек за предложение, си мислиш, че това може да е последната ти работа. И си казваш не, няма да го направя."

„Властелинът на пръстените: Ловът на Ам-гъл“ е първият от няколкото планирани нови франчайза „Властелинът на пръстените“, които ще бъдат пуснати от „Уорнър Брос“ през следващото десетилетие.

Анди Съркис отново ще изиграе ролята на култовия герой Ам-гъл и освен това ще режисира филма. „ Дойде време отново да се впуснем в непознатото с моите скъпи приятели, необикновените и несравними пазители на Средната земя Питър, Фран и Филипа. С Майк и Пам, както и с екипа на „Уорнър Брос“ и нашето филмово семейство в Нова Зеландия. Всичко това е твърде вкусно", каза той за новината за новите филми.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гандалф

    3 0 Отговор
    Милия, желая му добро здраве и до 100 да си живее. Чакаме с нетърпение новите филми.