Last news in Fakti

13 Юни, 2024 13:45 2 132 6

Разделени ли са Радина Кърджилова и Деян Донков?

  • радина кърджилова-
  • деян донков-
  • разделени-
  • изневяра

Твърди се, че двамата живеят разделени от известно време

Актьорите Радина Кърджилова и Деян Донков са се разделили тихомълком още миналата година , твърди Intrigi.bg. Звездната двойка все още пази в тайна новината за разрива в отношенията си и дори повечето им колеги от театралните среди не знаят.

„Радина не желае да се вдига все още медиен шум около раздялата заради двете им деца. Иска първо да свикнат с мисълта и да се адаптират към новата ситуация“, разказват нейни близки, пред таблоида.

Твърди се, че причината за раздялата им е изневяра от страна на Донков.

В момента секссимволът на българското кино е на квартира, но редовно прекарва време в общия им дом в столицата, тъй като се грижи за децата. Сега е силен сезон за Радина и почти денонощно е на репетиции и представления. През по-голямата част от седмицата Деян се грижи за децата, а когато няма възможност, поемат бабите.

За крах в отношенията между Донков и Кърджилова подсказват и профилите им в социалните мрежи, където от близо годината двамата нямат общи снимки.

Радина и Деян имат две деца – 8-годишния Христо и 3-годишния Йоан. С актьора имаха дълга 13-годишна връзка, но така и не сключиха брак. Преди време символично си размениха брачни халки, но към момента Кърджилова е свалила своята.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джаската

    14 3 Отговор
    тоя гьотферен, ще го ошамаря някой ден
  • 2 Край

    19 3 Отговор
    Бягай Момиче с 200 от тоя самовлюбен и некадърен нарцис. Този човек щастлива няма да те направи.
  • 3 Радина да се обади

    3 5 Отговор
    Да и разцепя отверстието
  • 4 хммм

    9 0 Отговор
    На кой му пука или на кой трябва да му пука ?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бойкот на О.Л.Х.

    5 2 Отговор
    Сигурно Деян вече не може да даяни, а пък на Радина още ѝ се иска .