Last news in Fakti

14 Юни, 2024 12:15 2 982 20

Светлана Гущерова: Бащата на Християн не е виждал внуците си

  • светлана гущерова-
  • побой-
  • кирил терзиев-
  • дългове

Тя отрече твърденията на Кирил Терзиев, че двамата със съпруга й му дължат пари

Светлана Гущерова: Бащата на Християн не е виждал внуците си - 1
Снимка: Instagram

Бившата плеймейтка Светлана Гущерова, която миналата седмица се оплака, че е станала жертва на физическо посегателство от страна на ексбореца Кирил Терзиев, отрече твърденията му, че двамата със съпруга ѝ Християн му дължат пари. Тя каза, че за нея е необяснимо защо той твърди това и че спортистът е обсебен от мъжа ѝ.

"Ако дължим пари, докажи го. Това е лъжа. Благодарение на нас носи скъпи дрехи", заяви майката на четири деца в интервю за "Преди обед". Тя отрече и твърденията му, че семейството ѝ е разорено.

Светлана разказа, че с Кирил се познават от много години, бил е на сватбата им с Християн и че двамата мъже се сближили покрай ковид пандемията, пише dir.bg. Децата ѝ, които са станали свидетели на физическата му саморазправа с майка им и са много стресирани от случилото се, също го познавали и дори често си играели с неговите деца.

Гущерова разясни и друга тема, която сериозно се дискутира в медиите - че съпругът ѝ не комуникира с баща си Добромир Гущеров. По думите ѝ семейството им не поддържа връзка с него от много години, посочвайки, че новата му жена стои в основата на разрива в отношенията им.

"Християн не общува с баща си. Чела съм много глупости, че той ни издържа, че продал хотел, за да покрие борчовете му. Спряхме да говорим с него след като стана ясно, че чакам син, който кръстихме на него. Явно жена му се притесни, че вече има наследник. Той не е подарил една близалка след тази случка на децата. Не ги е виждал. Водили сме внуците му пред вратата, а той каза, че ще викне полиция и да си тръгваме", разказа Светлана.

По думите ѝ, Кирил Терзиев е обсебен от съпруга ѝ Християн.

Тя даде да се разбере и че многократно е заявявала на съпруга си, че преди да го срещне и той да ѝ предостави възможностите, с които разполага в момента, е била много по-щастлива и спокойна.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БгТопИдиот🇧🇬

    19 0 Отговор
    Месят го за гущери ,рептили и всякакви паразити.
  • 2 Анонимен

    39 0 Отговор
    Стига сте ни занимавали с тази персона! Като се има предвид миналото й, нормално е свекъра да не иска да има нищо общо с нея.
  • 3 пипи

    29 0 Отговор
    Срам го е Бай Добри, да погледне отпадъка... срам го е да види в очите Мамино детенце със все Маминити внуци... и най-вече Мамината снаха :(
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Това

    27 1 Отговор
    е негово решение , ма ! Нали ги беше изпонакръщавала на негово име за да му се омазниш за облаги , но той не е като ХрисиТУ , да ти кълве на номерата ! Виж сега как ще изкараш пари за борчовете , всъщност ти една професия имаш....
  • 6 Мен какво ме .б.

    14 0 Отговор
    Мен какво ме .б. дали Гущер 1 е виждал Гущери 3.1, 3.2 и 3.3?
  • 7 Край

    22 0 Отговор
    Татуирай се бе госпожа. И Плондирчо да се татуира. Нищо не илюстрира по-добре безсмислието на съществуването ви от това да си изрисувате кожляка със всякакви сюжети каквито се сетите.
  • 8 влък

    4 0 Отговор
    не е искал да вижда внуците си
  • 9 Име

    18 0 Отговор
    Това е светска новина, това е елитът ни.
  • 10 Бамбука

    8 0 Отговор
    Със сигурност е водила по щастлив живот. За по-спокоен имам съмнения.
  • 11 Се ла ви

    13 4 Отговор
    Децата не са виновни за нищо.Не може да зачертваш родния си син,заради друго семейство.Всеки баща е длъжен да се погрижи за сина си- не финансово,а като мъж.Децата няма значение,че са от Светлана,а че са на сина Християн.Вторите жени ревнуват от предните деца и надтройват мъжете,които пък щото са глипаци се оставят да ги манипулират.Затова дъртия е трябвало да балансира по равно.Дъртив Гущер има грях,ще плати един ден.Светлана била еди каква ди,а неговата жена каква е- сервитьорка(нищо против сервитьорите).
  • 12 Тццц

    12 1 Отговор
    Това пък да не виждаш внуците си и да викаш полиция е пълна идиотия
  • 13 От опит

    9 2 Отговор
    Дъртият Гущер да си пише завещанието- на всички по равно.Тръгнал да се снима с нови жени,децата й и т.н.,пък не си свършил родителската работа със сина си.Християн не се е направил сам.Няма значение старият одобрява ли снахата- с тази жена живее сина му,не той.Първо мислих,че ги тества- дали Светлана ще остане при Християн без облаги,но има нещо друго там.
  • 14 всички знаем

    9 0 Отговор
    " и богатите също плачат"
  • 15 Пешо

    8 0 Отговор
    Щом гущер 1 е женен за сервитьорка,защо гущер 2 да не е женен за плеймейтка?Има време гущерът да се освести.Жена 2 няма деца от Гущер 1- той ли не иска,странна работа....
  • 16 Стария не я харесва ,

    2 0 Отговор
    а борцата измисли коварен план за рекет и побой на приятелите от ковида . Много им дойде , ама касата пълна , деца има бол , време за разходки , колкото щеш . Може мъжът и да ходи за мъж на годината , Бойчо така казваше : мен жените ме харесват . Две дела и трябват . Срещу застрахователя има вече . Сега едно срещу тъст и . Така да се държи . Никакъв хотел не продал да дава за хазарта на сина си . Във вип брадър са подобни звезди .
  • 17 Бай Ламби

    6 0 Отговор
    По стар български обичай свекъра трябва да види първо снахата и чак след това внуците.
  • 18 Програмиста

    0 0 Отговор
    Колегите ме развеселиха с цифровия кодов модел на семейното дърво на Гущера 1.
  • 19 да попитам

    2 0 Отговор
    Шопара купи ли ѝ нови зъби?
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.