Last news in Fakti

19 Февруари, 2014 12:59 1 564 1

Кейти Пери е жена на годината!

  • кейти пери-
  • жена на годината

29-годишната певица получи наградата заради усилията си за правата на жените по света

Ето нещо, за което си заслужава да изревеш! Кейти Пери бе коронясана за Жена на годината по време на наградите на списание Elle, които се проведоха във вторник вечер (18.02) в Лондон, пише „Дейли Мейл“.

29-годишната певица бе удостоена с тази чест, заради усилията си за правата на жените по света, както и страхотния си успех в музикалната индустрия. Наградата й бе връчена от колежката й Кайли Миноуг.

45-годишната австралийка, която в момента е ментор във вокалното състезание The Voice във Великобритания, беше много развълнувана да се срещне с изпълнителката на хита „ Roar“ и сподели този миг с феновете си, като публикува тяхна обща снимка в Twitter.

За мъж на годината беше избран 33-годишният британски актьор Том Хидълстън, който обаче не успя да присъства на събитието.

Сред останалите отличени с Elle Style Awards бяха още Лили Алън и Тайни Темпа, които получиха призове съответно за жена и мъж в категорията Британски изпълнител.

Номинираният за награда Оскар и създател на хита "Happy" Фарел Уилямс спечели в категорията Международен изпълнител, а звездата от "Хари Потър" Ема Уотсън грабна трофея за актриса на годината.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 I'm back

    0 0 Отговор
    Тая призна в ТВ шоу, че се затруднява да чете.Сега жена на годината я направиха.Ето за това света отива на разсипия.Примери за подражание станаха най-кухите лейки