Last news in Fakti

16 Юни, 2024 17:07 1 007 1

Уил Феръл се облече като средновековен лорд за бала на сина си (СНИМКА)

  • уил феръл-
  • син-
  • шега-
  • завършване-
  • бал

Синът на комедийния актьор сподели, че Феръл е направил това, за да се пошегува със специалния ден на момчето

Уил Феръл се облече като средновековен лорд за бала на сина си (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Изглежда Уил Феръл никога не пропуска възможност да се забавлява на гърба на порасналите си деца.

Най-големият син на актьора, носител на Еми, Магнус Феръл, наскоро се присъедини към TikTok, за да стане част от тенденцията, при която потребителите шеговито оценяват нещата, които техните родители и членове на семейството са правили през живота си.

“Започвам с оценките на нещата, които баща ми е направил,” пише Магнус на първия слайд.

Като втора снимка младежът споделя незабравим момент с баща си, който сега цялата мрежа вижда. На изображението актьорът е облечен в средновековен костюм, докато седи до сина си, носещ официален сив костюм.

“Облече се като средновековен лорд, за да ме засрами на бала 10000/10", написа Магнус като поясни, че това е „истинска история“.

Публикацията в TikTok бързо стана вирусна, като в момента има повече от 39 милиона гледания. Хиляди фенове на комедийната звезда се втурнаха към коментарите, за да изразят мнението си и изненадата от кадъра. Мнозина не подозираха, че Уил Феръл има деца и то толкова пораснали.

Магнус отговори и на двамата фенове, като шеговито написа, че не е Уил, а по-скоро Чад Смит, барабанистът на Red Hot Chili Peppers, повече прилича на негов баща.

Уил Феръл има и още двама сина, Матиас и Аксел, от съпругата си Вивека Паулин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    3 0 Отговор
    Браво