Last news in Fakti

17 Юни, 2024 15:58 1 560 7

Опитен измамник прецака певицата Мира с участие в Германия

  • мира-
  • измамник-
  • лъжец-
  • участие-
  • германия-
  • пари-
  • хонорар

Поп фолк звездата се оплака от организатор на концерти, но се оказа, че не е първата подлъгана от него

На фолк певицата Мира май напоследък ѝ се случва да се замесва в неприятности. След като фамилия Стораро засенчиха премиерата на новата ѝ песен Chapa-chapa, която е кавър с друг такъв на Фики Стораро, ето, че сега тя попадна и на измамник, който я завлече с пари след участие в Германия.

За преживените неприятности съобщава самата изпълнителка в профила си в социалните мрежи, където последователите ѝ, разбира се, останаха напълно шокирани от развоя на събитията. От думите на Мира става ясно, че е имала участие в германския град Касел, а организаторът на проявата се скрил, когато дошъл моментът да ѝ плати хонорара, предава show.blitz.bg.

Така певицата останала само с половината от уговорения хонорар или с други думи - сумата, получена в аванс преди да отлети за Германия. Измамникът, който я преметнал, се казва Асен Асенов и се представя като Гедже Голд. Твърди, че произхожда от видна златарска фамилия.

Асенов често парадирал в социалните мрежи с мениджърските си успехи, изтъквал гръмко имена на изпълнители, с които работи и то не само от българския шоубизнес. Очевидно това успяло да привлече и погледа на Мира, както и доверието ѝ впоследствие.

"Аз съм личен мениджър на Джансевер - кралицата на ромската песен", не пропуска често да се хвали Асен Асенов, но днес все повече хора знаят за лъжливите му похвати да изкара пари на гърба на известни изпълнители.

"Привет приятели, искам да споделя за малка неприятна случка, която се случи на последното ми мое участие в Германия, Касел. Въпросният мъж, който Ви показвам, е "организатор" на български партита в Германия, но за съжаление не бе коректен спрямо мен и моята работа /оказа се просто един лъжец/. След участието ми трябваше да получа остатъка от моя хонорар, но така и не получих парите.

Днес през целия ден провеждах разговори и получавах обещания, че сумата ще ми бъде изплатена, но уви това не се случи. С този пост искам да предпазя бъдещи негови клиенти и мои колеги. На днешния свят празник за мюсюлманската общност ще допълня, че няма нищо ненаказано", завършва поста си Мира.

Оказва се, че тя не е първата измамена изпълнителка от наглеца. Самият пиар на Софи Маринова - Тодореско Неделчев, пише в коментарите към публикацията, че много изпълнители са "изгорели от него". Други също подкрепят твърдението, очевидно запознати с похватите на измамника - "това е най големият лъжец, колко хора си патиха". От публикациите в мрежата става ясно, че въпросният "организатор" си е изтрил профила в социалните медии.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ко речи?

    16 1 Отговор
    Кой та мама излъга, кой ти го мана на...
  • 2 Хорейшио

    14 0 Отговор
    още като му чуеш името Асен Асенов е ясно че става въпрос за тия от боята. С такива как може да тръгне да прави бизнес и да разчита на честна дума? Сега ако я питам дали има договор, дали ще плати данъци и пр. Мирчето какво ли ще каже? Много обичат нашите чалга звезди да получават пари под масата или като им ги тъпчат по деколтетата, а после се осигуряват на минимални заплати...След години и те ще лъжат, като сегашните пенсионирани естрадни величия, че са им изгорили архивите и не могат да докажат стаж. Ами научете се да работите легално - договори, фактури и пр.
  • 3 Ти си

    10 0 Отговор
    Сериозните изпълнители си имат импресарио и адвокати които се грижат за тях срещу определен процент от хонорара ......
  • 4 8685

    12 0 Отговор
    Когато те влече към циганията, очаквай и циганските им номера. За толкова години в бранша, трябва да е наясно с това.
  • 5 колко ли му е лапала

    10 0 Отговор
    на празните обещания
  • 6 Тракиец

    2 0 Отговор
    Дано и друго не и е направил.Дано отзад да не я е излъгал.
  • 7 абе,

    2 0 Отговор
    Не ме интересува живота на чалгаропитеците.