18 Юни, 2024 22:30 2 589 9

Тя му казала, че е твърде пиян, за да продължат, а той уринирал в леглото й

  • среща-
  • провал-
  • пиян

Младежи споделиха за провалите си при първа среща

Момчета и момичета разказаха за своите ужасяващи и шокиращи смущения на първите им срещи пред Cosmopolitan, цитирани от Lenta.ru.

30-годишната Кели каза, че в края на среща с приятеля си стъпила върху малък пластмасов динозавър и паднала. При това тя изкълчила глезена си и не можела да се изправи сама. „Човекът, който беше по-нисък от мен, трябваше да вдигне задника ми от тротоара и да ме закара вкъщи, докато аз плачех от болка. И по пътя той призна, че все още обича бившата си“, каза тя.

24-годишната Ела била разочарована от решението си да отиде на среща, още преди това да се случило. Мъжът признал, че е забравил да направи резервация в избрания ресторант и вместо това буквално я завлякъл на модно събитие на приятеля си. Оказало се, че е шоу по бельо. По време на шоуто момчето мълчало през цялото време, а Ела дори забелязала, че той изпратил съобщение на някого, че срещата е скучна. Момичето веднага отказало да продължи връзката, но в продължение на няколко седмици кавалерът ѝ пишел съобщения с молба да му даде шанс.

31-годишната Ким каза, че партньорът ѝ дошъл на първата среща пиян и ѝ поръчал много различни алкохолни напитки. След това отишли ​​в къщата на мъжа, където внезапно в стаята му влязъл негов гол приятел, който, както се оказало, живеел там.

Моят спътник призна, че има само едно желание в живота - да бъде богат. Предупредих, че няма да се видим повече. Но всеки четвъртък ми изпращаше съобщения с молба да отида на друга среща. Беше ужасно!

29-годишният Алекс още на първата среща разбрал, че момичето не го привлича и след като приключили с вечерята в ресторанта, дал да се разбере на спътницата си, че не смята да излиза отново с нея. Но от следващата сутрин тя започнала да го атакува със съобщения от различни номера. „Тя помолила за отговор и дори отишла толкова далеч, че се похвалила колко е добра в оралния секс. В крайна сметка се наложило той да я блокира социалните мпежи медии.

25-годишната Ерин си спомни история от студентското си минало. Един ден тя отишла на среща със свой съученик и го поканила при себе си. В стаята момичето разбрало, че човекът е твърде пиян, за да продължи вечерта, и му казала това. След това той уринирал върху леглото ѝ.

„Но най-лошото беше съобщението на следващия ден. Той написа: „Жалко, че не оправда похарчените пари“, каза момичето.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красив и заможен

    8 5 Отговор
    Хубав мъж виде ли лабава жена , хваща я за майтап и за подигравки до края на дните си , тези процеси са необратими 🤭 с две три думи гола вода жена
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Пак ,

    1 1 Отговор
    че не е направил и голяма работа в леглото !
  • 6 Калпазанин

    17 1 Отговор
    Направо се ос@@@@@да бълвате бози и да отклонявате вниманието на обществото от същинските новини, колко станаха жертвите в палестина, ще има ли виновни и още и още и още, 90%от "статиите" ви само простотии

    Коментиран от #7

  • 7 Не съм Калпазанин...

    11 0 Отговор

    До коментар #6 от "Калпазанин":

    ...ама си много прав!
  • 8 Анонимен

    0 0 Отговор
    Имаме толкова да си разказваме!
  • 9 По точно

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Скрита лимонка с възможности":

    Русофилчета