20 Юни, 2024 13:18 1 860 3

Бритни Спиърс наруши мълчанието със загадъчна публикация след ареста на Джъстин Тимбърлейк

  • бритни спиърс-
  • джъстин тимбърлейк-
  • арест-
  • шофиране в нетрезво състояние

Тимбърлейк беше освободен без гаранция, но реакциите продължават да валят

Бритни Спиърс наруши мълчанието със загадъчна публикация след ареста на Джъстин Тимбърлейк  - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Арестът на Джъстин Тимбърлейк по обвинения в шофиране в нетрезво състояние изуми музикалния свят. Световноизвестният певец беше арестуван в ранните часове на 18 юни в Ню Йорк, след като отказа да се подложи на тест за алкохол, а снимката му, показваща нехарактерни кръвясали очи, стана вирусна в социалните медии.

Тимбърлейк беше освободен без гаранция, но реакциите продължават да валят по отношение на задържането на изпълнителя. По-специално, феновете чакаха да видят дали Бритни Спиърс ще се включи – и тя го направи.

Във вторник вечерта Спиърс публикува снимка в Instagram на плодов коктейл със загадъчен надпис, който накара феновете да гадаят значението му.

Това са малките неща, които знаете," написа Спиърс, допълвайки надписа с две цветни емотикони и удивителни знаци.

Спиърс и Тимбърлейк се срещаха между 1999 и 2002 г. , а певицата изуми феновете, като заяви в автобиографията си, че е направила аборт по време на връзката им поради нежеланието на Тимбърлейк да има деца.

Тимбърлейк се ожени за актрисата Джесика Бийл, от която има две деца.

Възможно е Спиърс да не намеква нищо с публикацията и просто да е искала да сподели с последователите си релаксиращ ден край басейна.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 е то спиърс обича половин америка

    0 1 Отговор
    а тимбърлейк е холивудски дерибей и не пее . Черешка означава нежност и червена любов , а цветето , че се има за жълто цвете . Тимбърлейк ще се оправи . Каза че пил 1-2 мартинита . Мислели шерифите за повече . Дистанцията на Бритни е от старите . Сега има приятел . Тимбърлейк е без приятелка .
  • 2 няма логика да се гледат в мета ,

    0 0 Отговор
    а тя да му подсказва за безалкохолно питие със захаросана череша преди шофиране . а и никой не си слага боклуци в разхлаждащия коктейл . малки неща сега е честа фраза . тя не взема транквиланти . а скоро не е имала налудности и фикции . фобии има , а мании няма . сложна натура . В българия викаме тея три неща .
  • 3 но при ринит , гледане в компютъра и

    0 0 Отговор
    още една болест - сега е масова в детските градини , очите се зачервяват и има огромни гурели . слага се мехлем и капки 3 седмици . Явно не е спал . В холивуд актьорите така живеят . Арестуван е за шофиране след употреба . за него ще е глоба и 6м вяло наказание . ще видим . батмана .