26 Юни, 2024 09:52 1 110 5

15 години без Майкъл Джексън

  • майкъл джексън-
  • смърт-
  • умира

Членовете на семейството на Майкъл му отдадоха почит в социалните мрежи

15 години без Майкъл Джексън - 1
Снимкa: Shutterstock

Майкъл Джаксън умира на 25 юни 2009 г., след спиране на сърдечната му дейност. Преди смъртта на Джаксън са били предписани лекарствата пропофол и лоразепам. Личният му лекар е обвинен и намерен за виновен за непредумишлено убийство. Смъртта на Майкъл Джаксън предизвиква международна вълна на скръб и милиони зрители наблюдават на живо по телевизията неговата възпоменателна церемония.

Членовете на семейството на Майкъл му отдадоха почит в социалните мрежи. Синът на Джексън, 27-годишният Принс, публикува история в Instagram със съобщението: „Липсваш ми, човече. Светът се чувстваше по-добре с теб в него", до снимка на музиканта сред тълпа от млади певци.

Сестрата на певеца Ла Тойя Джаксън също отдаде почит на брат си в Instagram, публикувайки слайдшоу с многобройни негови емблематични снимки, поставени на песента му „Gone Too Soon“ от 1993 г.

"Ти промени света с такъв изобилен талант по много начини!!! Обичаме те! Винаги ще ни липсваш. Изчезна бързо! Липсваш ми и винаги ще те обичам."

Братът на Майкъл, Тито Джексън, който свири на бас в Jackson 5, също отбеляза годишнината от смъртта на брат си, публикувайки черно-бяла снимка на певеца с няколко хаштага, включително "15 години без Майкъл Джексън", "Отиде си твърде рано", "Винаги в сърцата ни" и "Много ми липсваш".

Другият му брат Джаки Джексън, който беше китарист на Jackson 5, също отдаде почит на Майкъл в Instagram.

"Трудно е да повярвам, че са минали 15 години без теб", написа той заедно със своя снимка с младия Майкъл. "Липсваш ни всеки ден."

Синът на Тито Ти Джей Джексън написа: „Липсваш ми толкова много, чичо Майкъл. Благодаря ти за всичко, което направи за мен. Винаги ще се чувствам като най-щастливия племенник да те имам като вечен източник на сила, насоки и любов. Обичам те завинаги." Джаксън е обект на дългоочаквания биографичен филм за Майкъл от Антоан Фукуа, който трябва да излезе по кината през 2025 г. Певецът ще бъде изигран от неговия племенник Джаафар, син на члена на Jackson 5 Джърмейн Джаксън.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алексия

    4 7 Отговор
    Лика прилика са си с нашата Княгиня 🤣🤣🤣 Апропо Джако ми е по симпатичен ❗❗❗
  • 2 Разгеле... един

    3 11 Отговор
    обичащ деца по-малко...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Роза

    3 2 Отговор
    Джексън беше голям талант,но личния му живот беше твърде съмнителен!Богат човек,разглезен и ексцентричен!За неговите почитатели той беше бог ,но няма бог на Земята!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.