Last news in Fakti

27 Юни, 2024 10:32 689 4

Азис опроверга слуховете за омраза между поп фолк звездите (ВИДЕО)

  • азис-
  • поп фолк-
  • певица-
  • мила роберт-
  • певци-
  • парти

Мила Роберт, която в момента е в немилост пред българското общество, бе на партито на фолк звездите и дори пя с тях

Кралят на фолка – Азис, събра солидна група от своите колеги в поп фолка на звездно парти, а поводът бе рожденият ден на столичен клуб. Въпросната вечер определено бе белязана от присъствието на най-големите звезди на България, сред които и обичани от всички актьори.

Музикалната гилдия в лицето на Галена, Глория, Софи Маринова, Фики и Тони Стораро, Малина и Меди се забавляваха от сърце и не пропуснаха да отбележат факта, че се чувстват сякаш се връщат в доброто старо време, когато по концерти и турнета се събираха всички заедно и се забавляваха.

Публикация, споделена от OSCAR CLUB (@oscarclub_official)

Самият Азис пък бе категоричен, че този път вече са разбили всички митове, че има омраза между колегите.

"Ние сме тук всички и се обичаме. Казвам го често и на ваши колеги, но те не вярват, че ние се уважаваме, че си ходим на празниците, че уважаваме и празниците на децата си. Не мога да си го обясня защо. Готини сме и май сме по-готини от сегашното поколение", категорично отбеляза Азис пред "Телеграф".

На партито присъстваха още Катето Евро, която от години е близка приятелка на Азис, Владо Пенев, Мартина Вачкова, Пепо Антонов, Кирил Ефремов, Филип Буков, Ваня Щерева и още много звезди на киното и театъра. Продуцентът Кирил Кирилов пък бе облякъл уникален тоалет, отбелязват присъстващи на партито.

Петко Димитров със съпругата си Яна също присъстваха и вдигаха наздравица през цялата нощ. Риалити звездата Денислава от "Игри на волята" също не пропусна купона, като в навечерието му и тя отбеляза личния си рожден ден. А Мила Робърт, която наскоро скандализира брутално обществеността с гаврата си с българското знаме, изпя най-актуалните си парчета под съпровод с Азис и Галена, пише show.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Амет чобанина

    1 0 Отговор
    Я го дайте тоя насам.Ша го карам у нивата
  • 2 Анти чалга

    2 0 Отговор
    Пародия на,звезди събрани на едно място . По точно чалгари бездарни.
  • 3 Татра

    3 0 Отговор
    Много отпадъци на едно място.
  • 4 баста на чалгата

    2 0 Отговор
    Никой от изброените не ме интересува и са звезди само в собствените си очи.Абсолютни безполезници,при това големи лицемери.Я Васил да каже нещо за Гущерови с които беше дупе и гащи когато имаха пари,сега се отдръпна и сигурно се е впил в други с възможности.