Last news in Fakti

26 Февруари, 2014 06:25 4 208 1

Диана е не само секси, тя ще ви смае с професията си

  • диана сербан-
  • модел-
  • професия-
  • инженер

Красавицата е инженер и е работила за самолетна компания

Диана Сербан е румънка, но живее във Великобритания от няколко години насам. Въпреки нелеките закони за емиграцията, хубавицата успява да се уреди в Обединеното кралство и сега работи като модел.

Тя обича екзотичните и бързи коли, адреналин и високите скорости както и кървави спортове кат бокс, ММА и кеч.

Красавицата винаги е мечтала да се снима полу гола за любимите си списания, да бъде момичето, което отброява рундовете в спортове като ММА или да се снима в някой провокативен музикален клип. Въпреки всичко това нямало как да стане преди да отслабне защото като по-млада била доста пълничка.

Сега обаче Диана е стройна и ослепителна. Физическите й данни далеч надминават някои нейни колежки, което я кара да се гордее с постигнатото.

Красавицата обаче разсъждава трезво и смята, че не е достатъчно да си красив, трябва да притежаваш и интелект. Всъщност по професия румънката е инженер и преди да остави красотата й да я прехранва е работела в компания за самолетни двигатели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    1 0 Отговор
    Явно в Обединеното кралство не се интересуват от интелекта и самолетните двигатели. Респект за момичето.

    В последните години почти всички хубави моделки са от бивши соц. републики.