6 Юли, 2024 12:33 3 229 1

Астролог: Вселената сбъдва мечти следващите 21 дни

  • астролог-
  • венета митева-
  • новолуние-
  • мечти-
  • сбъдване на желания

Ето какво съветва Венета Матева за този период на трансформации

Астролог: Вселената сбъдва мечти следващите 21 дни - 1
Снимка: Shutterstock

Тази събота изгрява новата Луна в астрологичния знак Рак. Моментът е добър за започване на нови начинания, планиране на цели и дори писане на желания. Астрологът Венета Матева разкрива как хората могат да се възползват от магнетизма на Месечината за материализация на свои мечти – покупка или ремонт на жилище, намиране на любов или на уют и спокойствие, разрешаване на конфликти с близък човек. Съветва до 10 желания да се изписват на ръка в първите часове на астросъбитието.

Бройка

Изберете наричания, които най-много усещате като свои. Например: искам да реализирам, успявам да сбъдна, решавам, получавам, сбъдвам, избирам и т.н. Опитайте се да изписвате своето най-ценно и важно желание 21 пъти в продължение на следващите 21 дни. Без да пропускате! След този период съберете всички листове и ги унищожете или забравете. Идеята е след 21-я ден да се доверите на Вселената и да спрете да мислите за мечтата си“, съветва Матева.

Енергия

По думите ѝ всички представители на зодиака ще усетят мощната енергия на новолунието като повишена интуиция, чувствителност и ранимост.

Причината е, че срещата между Слънцето и Луната се случва във водния знак Рак, където се отваря звезден портал. Планетата на кариерата и мъдростта Сатурн също ще действа благотворно в посока материализация на човешките намерения, пише "Телеграф".

Приоритет на този разговор между планетите е грижа за нашите мисли, избори, интереси и намерения. Помислете какво харесвате, какви знания искате да придобиете, какво да научите и с какво да се занимавате. Свържете се със сърцето си и вижте какво го пали, топли и осмисля. Пожелайте си повече смисъл, щастие и лично удовлетворение в дните”, съветва Матева.

Звезден шанс

Астроложката изчислява, че най-голям звезден шанс за реализирани планове и сбъднати желания ще имат родените на 5 и 6 май, юли, септември, ноември и март. А родените на 5 и 6 април, октомври и декември съветва да вдигнат глава от работното бюро и да обърнат внимание на хората които обичат. „Предстои им година на промени, нови решения и избори, които ще внесат трайни промени в живота им“, вещае родната астроложка.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдааааа...

    4 0 Отговор
    И един мармот завива шоколада в станиол...