10 Юли, 2024 13:56 1 984 2

Стрес и скръб вкарали Кейт Бекинсейл в болница за шест седмици (СНИМКИ)

  • кейт бекинсейл-
  • актриса-
  • болница-
  • хоспитализация-
  • стрес

В публикация за деня на жената Кейт Бекинсейл сподели, че е била хоспитализирана, но тогава не разкри защо

Стрес и скръб вкарали Кейт Бекинсейл в болница за шест седмици (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Актрисата Кейт Бекинсейл разкри малко повече за това какво е довело до хоспитализирането ѝ по-рано тази година.

Звездата от сериала “Подземен свят” проговори за здравословното си състояние, докато отговаряше на коментарите на интернет потребители в официалния си Инстаграм профил.

След като един от потребителите на Инстаграм остави груб коментар за външния ѝ вид в скорошно видео, Бекинсейл отговори с подробности за личния си живот, като написа, че се бори с емоционални и психически проблеми след скорошната смърт на доведения си баща и диагнозата рак в четвърти стадий на майка ѝ.

“Отслабнах много от стреса и скръбта, при това доста бързо, а след това лежах шест седмици в болница, защото скръбта беше изгорила дупка в хранопровода ми, заради което повръщах големи количества кръв", откровено сподели тя.

Актрисата допълни, че наскоро е работила и “много, много усилено върху един филм, който всъщност е бил доста отключващ.”

През март Кейт Бекинсейл сподели, че е била хоспитализирана, като публикува в Instagram две свои снимки в болнично легло.

Актрисата загуби доведения си баща Рой Батърсби през януари. На Деня на бащата тя говори във видеоклип, публикуван в Instagram, за трудностите, които изпитва с празника на фона на смъртта на Батърсби. Родният ѝ баща умира, когато тя е на 5 години.

Отговаряйки на друг потребител, който попита по по-любезен начин за благосъстоянието ѝ тази седмица, Бекинсейл заяви, че здравето ѝ сега е “чудесно.”


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фончо

    5 0 Отговор
    А бе, кво става с Гонзовица?

    Коментиран от #2

  • 2 У сите дупки лютеница

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Фончо":

    Всичко й става!