17 Юли, 2024 06:02 4 211 3

Ким Кардашиян със срамна издънка: Появи се в червено на индийска сватба СНИМКА

  • ким кардашиян-
  • гаф-
  • сватба-
  • индия

Звездата бе сред гостите на Мукеш Амбани, който ожени малкия си син

Ким Кардашиян беше един от известните гости на най-бляскавата сватба в Азия, която мнозина определиха като "сватбата на годината“.

Малкият син на Мукеш Амбани, най-богатия човек в Азия, се ожени за дългогодишната си приятелка в събота рано сутринта. На нея присъстваха световни знаменитости, бизнес магнати и политици.

Риалити звездата се беше подготвила с подобаващи за ритуала тоалети и аксесоари в индийски стил, част от които бяха посрещнати с критики.

Една от роклите за празненството разкри перфектните ѝ извивки. Тоалетът беше решен в бяло и целият беше обсипан с камъни. Колието и обеците, които го допълваха, са с диаманти и перли. 40-годишната майка на 4 деца беше заложила и на традиционна обеца, която индийките си слагат, която обикновено се закрепва за носа и ухото, пише Ladyzone, цитиран от burgas24.bg.

Кардашиян показа още 2 тоалета за сватбата – и двата в червено. Първият се състоеше от бюстие с пискюли и пола, който беше определен от феновете на Ким като разголен и неподходящ за индийска сватба.

 

Вторият, който американката показа в своя Инстаграм профил, също не беше одобрен от последователите на най-известната от сестрите Кардашиян.

"Мексиканка съм и дори аз знам, че не трябва да се носи червено на индийска сватба!“

"Не се предполага да носите червено на сватба в Индия. Цветът е запазен за булката“

"Изглежда много евтино и никак не е индийско. Само булката носи червено!“, коментираха фенове на звездата.

Бялото в индийската култура не е цвят, който булките избират за най-важния ден в живота си, тъй като обикновено се носи по време на траур. Червеното от своя страна е запазена марка на омъжващите се в Индия жени, които все по-често се спират и на по-тъмни нюанси като лилаво, жълто, синьо и розово.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Външен тоалет

    2 0 Отговор
    Подходящи тоалети за индийска сватба са тези, които се намират на високо и проветриво място.
  • 2 интересна традиция

    4 2 Отговор
    Булката носи червено, защото се знае, че биковете налитат на червено.;)
  • 3 редактор с незавършен 3-ти клас

    7 1 Отговор
    Баба ми казваше че когато си НЕУМЕН това е до гроб. Обаче какво правят 200 души /поне/ екип на тая уж звиздъ та не са проверили протокола какво се прави на свадбите в Индия?