18 Юли, 2024 15:58 1 140 0

Мел Би получи почетна докторска степен и не изневери на стила на Spice Girls (СНИМКИ)

  • мел би-
  • спайс гърлс-
  • почетна степен-
  • почетна докторска степен-
  • докторска степен-
  • певица

Певицата включи емблематичния леопардов принт към тоалета си, с който присъства на получаването на почетната докторска степен

Мел Би получи почетна докторска степен и не изневери на стила на Spice Girls (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Мел Би със сигурност знае как да придаде специален акцент към облеклото си, напомнящ на Spice Girls, при всеки удобен случай.

Певицата, чието пълно име е Мелани Браун, получи почетна докторска степен от университета Лийдс Бекет през уикенда, с което бе отличена работата ѝ с жертви на домашно насилие.

За церемонията 49-годишната певица отдаде почит на корените си от Spice Girls, като включи характерния си стил Scary Spice с изработена по поръчка тога за дипломиране, която имаше подплата с леопардова шарка.

Под специалната тога Мел Би носеше блестяща рокля в зелено с дълги ръкав и изрязан детайл под гърдите.

Разбира се, това не е първият път, в който тя напомня за момичешката група, която завладя света през 90-те. Подобен моден ход тя предприе по-рано тази година, докато промотираше книгата си “Брутално честна“, като редовно залагаше на множество тоалети с леопардов принт.

В речта си по приемане на важната чест, изпълнителката отбеляза, че това постижение е също толкова важно, колкото и изпълненията с момичешката група.

“В живота си съм била на много, много места и съм направила много необикновени неща, но това, че съм тук днес като възпитаник на Leeds Beckett University е честно казано толкова голямо постижение, колкото и участието на стадион "Уембли" със Spice Girls”, призна тя.

Тя добави, че преживяването е “променило живота ѝ”, особено след като “не е искала просто да приеме награда”, а и да бъде студентка.

“Не само че получих тази степен, но и бях приета за студентка в курса по травматологични грижи, което беше огромна стъпка за мен в много отношения."

По-късно в Instagram Браун показа, че празнува специалния момент заедно с трите си деца — Финикс Чи, 25 г., Ейнджъл Айрис, 17 г., и Мадисън, 12 г. — и годеника си Рори Макфий.

Това е моята мисия, става дума за едно нещо - да бъда оцеляла – да помагам на оцелели, да нарушавам мълчанието и да използвам гласа си, за да помагам на другите”, написа тя.

След като се разведе с бившия си съпруг Стефан Белафонте през 2017 г., Браун обвини режисьора-продуцент, че я е експлоатирал сексуално Белафонте отрича твърденията и през май 2024 г. заведе дело за клевета на стойност 5 милиона долара срещу звездата от Спайс Уърлд срещу нея.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА