28 Юли, 2024 14:13 1 464 0

Колин Фарел изглежда неузнаваем като злодей от "Батман" в първия трейлър на "Пингвинът" (ВИДЕО)

  • мат рийвс-
  • колин фарел-
  • пингвинът-
  • актьор-
  • сериал-
  • батман-
  • злодей

Премиерата на "Пингвинът" ще се състои на 19 септември

Колин Фарел изглежда неузнаваем като злодей от "Батман" в първия трейлър на "Пингвинът" (ВИДЕО) - 1
Снимка: Max

Само преди няколко часа HBO пусна първия пълен трейлър на "Пингвинът", предстоящия осемсериен сериал на DC, разказващ за злодея от "Батман". До този момент платформата пускаше само кратки тийзъри, но сега видяхме повече от предстоящата поредица.

48-годишния Колин Фарел влиза в главната роля в поредицата, чиято премиера ще се състои в четвъртък, 19 септември, в 21:00 ч. стандартно европейско време, а също така ще бъде достъпен за гледане на Макс.

"Пингвинът" проследява събитията, които се случват след 2022 г. в "Батман", в който участват Робърт Патинсън и Зоуи Кравиц. Сюжетът показва как Осуалд Кобълпот, по-известен като Пингвина, се опитва да завладее престъпния свят на Готъм. Най-новият тийзър започва с бавен танц на главния герой с майка му, която му напомня, че ѝ е обещал "красив живот".

Той я уверява: "Работя по въпроса, мамо", преди да заяви с глас зад кадър, че "светът не е устроен така, че честният човек да успее". В следващия момент за зрителите се показва ужасяваща сцена, в която той пробожда някого с нож.

Колин се появи на Comic-Con в Сан Диего този уикенд, където беше представен новият трейлър чрез виртуално обаждане от Макао, Китай, където Фарел снима нов филм. По време на съботния дискусионен панел режисьорът на "Батман" Мат Рийвс описа Пингвина като "вакуум във властта в Готъм". Той добави, че той е фигура, която е "напълно подценявана, но има този огън в себе си".

Рийвс също така разкри, че изпадналият в немилост холивудски продуцент Харви Уайнстийн е бил част от вдъхновението за външния вид на Пингвина. Колин Фарел бе напълно трансформиран чрез грим и протези за специални ефекти за ролята, като изглеждаше неузнаваем по време на цялата продукция.

Мат Рийвс също така потвърди в събота, че Фарел ще се завърне за следващия му филм за Батман, чиито снимки започват през 2025 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА