29 Юли, 2024 11:32 1 439 6

Сгодена ли е Преслава?

  • преслава-
  • годеж-
  • сгодена-
  • пръстен-
  • годежен пръстен

Голям диамантен пръстен заблестя на безимения пръст на фолк звездата

Една от най-големите звезди на поп фолка Преслава май се е сгодила. Този слух упорито обикаля в чалга средите през последните дни. Той е предизвикан от факта, че на едно от последните си участия по морето Преслава излиза на сцената и гордо демонстрира огромен пръстен със скъпоценен камък на безимения си пръст. В нощното заведение почитатели на кръшния жанр веднага забелязват бижуто и започват коментари, че любимката им е напът официално да застане пред олтара.

Преслава от години живее на семейни начала с приятеля си Павел, от когото има дъщеричка Паола (5 г.). Двамата влюбени така и не минаха под венчилото, макар че фолк певицата мечтае да се види като булка. За брак между двамата се заговори още през 2020 година, но така и не се появи категорична информация, че това е истина и двамата са предприели стъпката да станат и законно семейство.

Наскоро изпълнителката навърши 40 години и не е изненада, че мислите ѝ са насочени към традиционно българско семейство. По-рано тази година добричлийката направи и друга голяма промяна в живота си, след като стана ясно, че спира с чалгата. Най-титулуваната откъм награди изпълнителка в кръшния жанр временно няма да прави чалга хитове, а иска да се насочи към фолклорната музика. За щастие на нейните фенове Преслава няма да зареже окончателно чалга кариерата си и един ден отново ще се върна към познатото си поприще. Не се знае обаче кога.

За изненадващия музикален завой на добричлийката разкри нейната сестра - фолклорната изпълнителка Ивелина Колева, с която записват дуети. В края на годината - 16 ноември, Преслава се подготвя за друг велик момент в живота си - самостоятелен концерт в най-голямата зала у нас "Арена София", пише "България днес".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опс..

    7 1 Отговор
    дреме ми на прародитерския за чакарачката.....
  • 2 Да ама не

    6 1 Отговор
    Това не е Преслава, а нещо грозно.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Талбухин

    3 1 Отговор
    Толбухински звезди...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бесен

    5 1 Отговор
    На кого му пука ? Всичко у нас цъфнало и вързало та и да ми е дерт с кого си ляга певачката.