5 Август, 2024 10:32 935 2

Виктор Калев тръгва на турне със спектакъла си "Грамофонът"

  • виктор калев-
  • грамофонът-
  • спектакъл-
  • турне-
  • август-
  • обиколка

Турнето стартира на 16 август в Античния театър в Пловдив

Един от любимите на българската публика артисти - Виктор Калев, тръгва на турне през август с хитовия спектакъл „Грамофонът“.

Постановката се радва на безпрецедентен интерес от страна на публиката вече години наред и Калев успя да зарадва българите с новината, че и това лято ще изиграе спектакъла на няколко сцени на летни театри.

С артистичност и хумор Виктор Калев сподели с фенове и последователи в социалните мрежи датите и градовете, в които ще се срещне с публиката. Той направи няколко страхотни кадъра на залез слънце от Гърция, като към снимките написа „Скоро ще се видим“ и изброи градовете. Турнето стартира на 16 август в Античния театър в Пловдив, след това в Търново на 20-и, Бургас - 22 август, и на 29-и във Варна. Финалът на обиколката ще е на 26 октомври, когато навръх Димитровден Виктор Калев отново ще препълни зала 1 на НДК, подарявайки усмивки на всички присъстващи.

Според „Телеграф“ залата вече е почти разпродадена, въпреки че остават 3 месеца до спектакъла.

Виктор Калев напълни зала 1 за втори път в рамките на половин година.

В автобиографичния концерт-спектакъл "Грамофонът" зрителите ще бъдат завладени от интимната атмосфера и емоционалната сила на разказите от живота на самия актьор. Виктор Калев споделя с публиката своите преживявания, трудностите, надеждите и радостите, като на фона на популярни български песни създава истинско театрално шоу. Зрителите ще бъдат отнесени на пътешествие във времето, където ще се срещнат с моменти, които са оформили актьорската кариера и личността на любимия ни актьор.

"Грамофонът" е история за мечтите, упоритостта и сбъднатите надежди, които са вдъхновение за всеки, който си поставя цели и се стреми към тях.

Към момента и Виктор, и организаторите от Ажур Пико все още не издават кои ще бъдат специалните гости в спектакъла.

Миналия път на сцената до него се качиха Богдана Карадочева и Стефан Димитров, Тони Димитрова и Нели Петкова.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боц

    5 8 Отговор
    Педалът Калев тръгва на лов за млади момчета.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.