10 Март, 2014 16:41 1 371 1

Дженифър Анистън мечтае за тяло като на Жизел

  • дженифър анистън-
  • жизел-
  • слаба-
  • тяло

45-годишната актриса не е доволна от постиженията си

Тя има наистина успешна актьорска кариера, определяна е за секссимвол и е сгодена за  Джъстин Теро, но изглежда че това не е достатъчно за Дженифър Анистън.

45-годишната актриса заяви пред „Self Magazine“, че ще се радва да има фигура като на топ моделът Жизел.

На въпрос чие тяло би заела за 24 часа, тя отговаря: "Дали наистина ще искам да го върна? Много ще ми хареса да карам ски, като Линдзи Вон. Искам тялото и на Жизел, защото… защо не?"

Макар че актрисата бе избрана за "най-секси жената на всички времена" от читателите на списание Men`s Health, тя признава, че има забележки към външния си вид. Тя разкри, че завижда за телата на моделите и има притеснения за собствената си фигура.

Дженифър призна още, че от години се бори с проблемните си зони, а възрастта вече си казва тежката дума.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор