9 Август, 2024 10:56 2 411 4

Селският живот на Памела Андерсън огря корицата на списание (СНИМКИ)

  • памела андерсън-
  • къща-
  • къща в провинцията-
  • село-
  • селски живот-
  • актриса-
  • градина

Памела се завръща в родния си дом в Канада, за да живее спокойно и пълноценно

След като заяви, че „животът ѝ е купчина от грешки“ Памела Андерсън реши да зареже напълно старите навици и се върна в родната си къща в Канада. Звездата от „Спасители на плажа“ намери пълно блаженство в дома си на остров Ванкувър, съобщава People.

Мрачният до онзи момент живот на Памела Андерсън я е накарал да направи кардиналната промяна. 57-годишната актриса доскоро живееше в Марсилия, като неотдавна продаде и старото си имение в Малибу.

Секссимволът на 90-те се снима усмихната и щастлива за корицата на канадското градинско списание „Better Homes & Gardens“. В откровено интервю Андерсън разказа за завръщането в родния си дом, където е израснала, за връзките и кариерата си.

„Не знам какво се случи през последните няколко десетилетия, но сега се чувствам толкова далеч от образа на това, което бях“, казва Памела.

„Чувствах се много тъжна и самотна. Не се чувствах просто неразбрана, чувствах се така, сякаш наистина съм се прецакала и че целият ми живот е купчина от грешки. Стигнах до момент, в който реших да се преместя в родната къща, да изчезна и да вляза в градината си“, споделя Андерсън.

Тя закупила мотел, който някога е бил собственост на баба ѝ, където родителите ѝ са я довели от болницата, когато се е родила. Това е и мястото, където дядо ѝ е вдъхновил любовта ѝ към градинарството като дете.

Андерсън каза, че разширяването на градината на дядо ѝ е „наистина като метафора за възстановяване на живота ми“, където „най-малките неща стават наистина дълбоки“. Актрисата стартира и доста тежък, но необходим ремонт на целия имот, за да го превърне в дома на мечтите си.

Андерсън сподели, че прибирането в родния дом я е накарало да се чувства, че това е краят, но в крайна сметка това я вдъхнови да напише мемоарите си през 2023 г., които бяха пуснати в тандем с документален филм на Netflix „Pamela, A Love Story“.

Памела ще издаде през октомври и нова готварска книга, озаглавена „ Обичам те“.

„Връщането в дома ми от детството ми разкри много вълшебен път“, казва тя. „Това е романтичен начин да живееш сред природата със състрадание и чувственост.“

Новият начин на живот на телевизионната звезда включва правене на сладко от шипки, солени ексфолианти и свещи. Тя е толкова привързана към зеленчуковата си градина, че майка ѝ, Карол Андерсън, ѝ изпраща снимки от нея, докато Памела отсъства за снимките на нов филм.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Масово

    9 10 Отговор
    Българските жени са с психически отклонения 🤭🤭🤭💨

    Коментиран от #2

  • 2 тролдоктор

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "Масово":

    При теб психическите оклонения са генетически.
    Това означава, че и семката ти е такава. 🤭🤭🤭
    Слава на Господ, защото знае как да наказва!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 шътъува

    3 2 Отговор
    Фермер инструктира берачки на череши:
    - Трябва да берете черешите с дръжките.
    Една от берачките, която е блондинка:
    - А, не може ли да ги берем с ръцете!?