9 Август, 2024 15:32 1 730 12

Как да флиртувате с мъж, без да изглеждате отчаяни

  • флирт-
  • жени-
  • мъже-
  • връзка-
  • отчаяние-
  • любов

Тук ще разгледаме осем начина, по които може ловко да влезете в полезрението на мъжа, без да се натрапвате

Как да флиртувате с мъж, без да изглеждате отчаяни - 1
Снимка: Shutterstock

Мъжете доста се впечатляват от жени, които са смели и не се притесняват да направят първата крачка. Може да заложите на тези осем флирт техники, за да спечелите човека, когато харесвате, без да изглеждате отчаяни.

1. Помолете го за помощ, след което му направете комплимент за уменията му

Няма значение какво е нещото, за което имате нужда от помощ. Дори и да е за нещо толкова глупаво като намирането на магазин, то ще свърши работа като грандиозен ледоразбивач. Освен това ви позволява да му дадете възможност да се покаже, което ще го зарадва, ако има интерес към вас, пише в. Струма.

2. Ясно покажете, че го заглеждате

Мъжете ще забележат, ако ги наблюдавате. За да направите този ход да работи, гледайте го, докато не забележи, след което бързо се извърнете и направете изчервяващ се жест. Той ще разбере намека и най-вероятно ще ви заговори.

3. Измислете произволно извинение, за да вземете номера му и поговорете с него

Може да кажете нещо от рода на: „Здрасти, номерът ти ми трябва, тъй като вече сме съседи. Имам и въпрос, знаеш ли добри барове в околността?“. Опитайте се да усетите дали и той има симпатии към вас, преди да действате.

4. Подходете към него по приятелски начин

Не включвайте докосване. Просто разговаряйте с него, както бихте разговаряли с приятел. По-скоро отделете време, за да го усетите първо, след това бавно удължете зрителния контакт и се усмихнете, докато той разбере намека.

5. Поканете го на филм

Повечето мъже ще се съгласят да гледате филм заедно. Но се въздържайте – не проявявайте първа интимност, нека той да се постарае да ви спечели.

6. Ако сте в клуб, прекарвайте си страхотно на дансинга

Мъжете обичат жени, които могат да танцуват. Интересното е в това, че повечето ще искат да заговорят жена, която очевидно се забавлява, защото тя не е отчаяна – и да, господата знаят това. След като поговорите и се посмеете с другите, поканете човека на дансинга и сте готови.

7. Направете комплимент за косата или стила му

Повечето мъже всъщност си умират да чуят комплимент. Ако му кажете, че изглежда добре, това ще улесни комуникацията ви и по-лесно ще стигнете до сърцето му.

8. Поискайте мнението му за нещо и го използвайте като ледоразбивач

Повечето мъже ще могат да разберат намека, ако редовно питате за мнението им. Те обичат да показват своя опит и знания, така че по този начин по-лесно ще достигнете до тях.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 за моми и каки

    13 5 Отговор
    Как да флиртувате с мъж:
    казвате че сте сезона на разгонване и той ще ви помогне. Просто е нали! И не означава ще има ниско мнение за вас, а напротив мъжете харесват различните жени от тълпата все едно една майка ги е раждала.
    Иначе кифленските номера и надувки не вървят при качествените мъже за които си мечтаете

    Коментиран от #8

  • 2 Дам

    11 6 Отговор
    Първо трябва да му кажете Атанасова, че не сте женена защото и да флиртувате, ако сте женена не се занимавам, не пожелавайте жената на ближния е божия заповед.

    Коментиран от #5

  • 3 Бай Иван

    11 3 Отговор
    Кажете му че имате 100литра ракия и ще е ваш (поне докато не свърши рИкията) !
    (не посмейте да го лъжете за такива работи обаче)
  • 4 Каква

    9 2 Отговор
    Клиширана скука. Ние не сме от вчера , но 80% от жените изпълняват едни и същи типично кифленски номера ! А никой не ще да се вре в тълпата.
  • 5 Дюдю

    15 3 Отговор

    До коментар #2 от "Дам":

    Аз не бих се захванал с... женена. Виж ако е омъжена е друг въпрос.

    Коментиран от #6

  • 6 Хаха

    2 7 Отговор

    До коментар #5 от "Дюдю":

    Знаех си, че ще дойде един философ да го каже това много си остроумен браво 🖕
  • 7 Факт

    3 1 Отговор
    И без това сме достатъчно близки!
  • 8 не си качествен мъж

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "за моми и каки":

    Простотията е като кашлицата...
  • 9 Деси

    2 3 Отговор
    Сядам срещу него като Шарън Стоун в "Първичен инстинкт", празно няма.
  • 10 Факт

    0 1 Отговор
    Не значи, че не бих помогнал или бих отказал покана!
  • 11 Отворени джамове

    1 2 Отговор
    Засечете го на кръстовището, за да чуете културни и възпитани комплименти и епитети за вас и роднините ви.
  • 12 На мен като мъж ми харесва

    0 0 Отговор
    жена която не се преструва и не е префърцунена. Може и да си остане само с приятен разговор а може и да се стигне до нещо по различно. Жени които се правят на недостъпни съм ги отсвирил още в началото. Кифлите ги игнорирам. Никакъв шанс с мен и жени които се опитват да ме използват.
    Някои мацки обичат да ги сваляш ти. Правя го но с мярка. давам възможност за изява. Никога не ги лъжа и не им свалям звезди от небето. Малък комплимент и на место е достатъчен. Такива които в сублимния момент ми кажат: " Мама ми е казал от първата вечер да не спа с мъж" ги пращам при майките им да си спят с тях, аз нямам време да им променям представите за живота. С такива с които съм спал от "първата вечер" обикновено имам много дълга и успешна връзка. Просто знаят какво искат от живота. С омъжени жени и девици избягвам контакти. Жени които се опитват да ме променят по свои тип губят по точки