10 Август, 2024 18:49 1 078 6

Ще се събере ли Ким Кардашиян отново с Пийт Дейвидсън?

  • ким кардашиян-
  • пийт дейвидсън-
  • комик-
  • връзка-
  • младо гадже-
  • гадже

Двойката се раздели през 2022 г. след едногодишна връзка

Ще се събере ли Ким Кардашиян отново с Пийт Дейвидсън? - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Упорити светски слухове твърдят, че 43-годишната телевизионна риалити звезда Ким Кардашиян и 30-годишният комик и актьор Пийт Дейвидсън "обмислят" да възобновят романса си, защото имат "недовършена работа", две години след като сложиха край на връзката си през август 2022 г.

Източник сподели пред Star Magazine: "Ким е убедена, че този път нещата ще бъдат различни. Тя жадува за повече вълнуващи моменти в живота си и винаги е отговаряла на съобщенията на Пит." Източникът добавя, че милиардерката искала този път да "запази отношенията им лични", ако отново възобнови връзката си с комедианта.

Ким започна да се среща с Пийт през ноември 2021 г., само месец след като го срещна на снимачната площадка на Saturday Night Live, когато направи своя дебют в комедийното шоуто. По време на връзката им той си направи четири татуировки, посветени на Ким, които по-късно премахна. Двойката вървя заедно и по червения килим на бала на Met Gala през 2022 г.

Говорейки пред The ​​Mirror US, експертът по връзките Луела Алдерсън обаче смята, че тяхното предполагаемо събиране може да не е най-добрата идея. Тя споделя, че решението дали да се запали отново стар пламък или не зависи от индивидуалните обстоятелства, добавяйки, че е важно да се обмисли дали и двете страни са "узрели" във времето, в което са разделени.

"В случая с Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън изглежда малко вероятно те да са се променили значително от първоначалната им връзка. Въпреки че е възможно приятелството, което имаха, да липсва на Ким, важно е да се обмисли защо изобщо са се разделили и дали тези проблеми са напълно разрешени. Това също така повдига въпроси относно мотивацията зад желанието да се съберем - истинска любов ли е или просто желание за някой млад и забавен?", коментира тя.

Предполагаемата идея за възобновяване идва само месеци след като се разбра, че връзката на Ким с Одел Бекъм-младши е приключила през март - година след като двамата бяха романтично свързани за кратко, припомня dir.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зейнеб

    4 0 Отговор
    А трябва ли?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 БгТопИдиот🇧🇬

    4 0 Отговор
    Каш-е.рни глюпости.
  • 4 Ким Кардашиян

    2 0 Отговор
    да се събере с Ким Чен Ун... Казах...
  • 5 Анонимен

    3 0 Отговор
    Много съм притеснен, чакай да го преместя
  • 6 Мутата

    2 0 Отговор
    Тая е голям влък